Reacties van klanten:


12-07-2024

Beste Karel en Dineke,

Hartelijk dank voor jullie inzicht gevende antwoord!
De aandacht, de Liefde en de bemoediging om verder te gaan op mijn pad ervaar ik als Hartverwarmend.
Ik ben bijzonder verheugd om de nieuwe bundel IX te mogen ontvangen.
Grote waardering voor Dr. Hans Moolenburgh.
Een oprecht en mooi Mens met een essentiële Missie.
Opzienbarende getuigenissen van velen en de wijze hoe hij praktiseerde in zijn dokterspraktijk/
Natuurlijk zijn gehele Wezen van hoe hij in het Leven stond en kennis te nemen van zijn eigen belevenissen.
Ik zie ernaar uit om kennis te nemen van de werkelijk opzienbarende correspondentie welke jullie ervoeren.

Met dank en een hartelijk groet,
Josephina Zegers


25-06-2024

Hallo Dineke en Karel,

Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op de middag bij jullie thuis. Het was een hele mooie ervaring die nog steeds aan het 'landen' is. Ik ben afgelopen dagen ook gestart met het lezen van alle informatie die jullie me hebben meegegeven: echt heel fijn om veel van wat jullie vertelden nog weer terug te kunnen lezen.

Heel bijzonder is het om bij me zelf te merken en voelen dat er een soort rust over me komt nu ik weet waar ik vandaan kom en wat mijn zielsverlangen is: het voelt heel kloppend en geeft weer een fris perspectief. Wat ook bijzonder was is dat ik afgelopen dinsdag mediteerde met de foto die ik had gemaakt van het heilighart-beeld en dat de tranen me (op een heel vredige manier) over de wangen rolden.

Komende periode ga ik jullie adviezen ter harte nemen en in de praktijk brengen!

Hartelijke groet en tot ziens.
Liefs, Marlies


03-06-2024

Lieve mensen,

Mocht je net als ik het gevoel hebben dat er meer is, dat je niet zomaar hier op aarde bent.
Dat je van betekenis wilt zijn, iets wilt achterlaten?
Graag wilt weten wat jouw zielsmissie is en welke mogelijkheden er zijn om dit te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Dan ben je bij Karel en Dineke helemaal op je plek, zij kunnen je helpen met antwoorden en richting geven om jouw hogere doelen te bereiken.
Verrassend, verfrissend, verhelderend en heel liefdevol, dat omschrijft een bezoek aan deze geweldig lieve mensen!
Dankbaar dat jullie mijn pad kruisten en soms een stukje meelopen.

Liefs,
Mariska


23-03-2024

Lieve vrienden,
Wat een pracht consult was het toch weer. Zo fijn om jullie in levende lijven weer te zien en te spreken.
Mooie boodschappen en Karel dank je wel voor het uittypen ervan.
Ik heb toch de sprong gewaagd en heb mij opgegeven voor de webinar van Marcel Messing. Je was er zo enthousiast over dat ik me heb opgegeven. Ben heel benieuwd moet ik je zeggen.... 'Ze' (de tegenkracht) gaan wel lekker verder met het uitrollen van hun plannetjes, ik hoop dat de mensheid op tijd met meerderen is om het tij te keren. Ikzelf kijk uit naar De Nieuwe Aarde, dat wij die er klaar voor zijn, die binnenkort mogen gaan leven/beleven en ervaren....IN ONS HART! Het Christus-hart/bewustzijn openen....
En vanuit deze plek, de hemel op aarde gaan creëren.
Het zij zo! Het IS zo!

Lieve groetjes,
Edite


28-12-2023

Lieve Karel en Dineke,

Ik wil jullie vanuit het diepst van mijn hart een warm en liefdevol 2024 toewensen met een heel goede gezondheid. Dank je, Dank je, Dank je, voor wat jullie voor ons allemaal betekenen. De hulp onderweg die we van jullie bekomen is van onschatbare waarde voor ons. Jullie helpen ons weer terug op de weg als we even afgedwaald zijn, lieve lieve mensjes. Ik kan oprecht zeggen dat jullie me dierbaar zijn en ik van jullie hou en dat mijn innigste wens jullie welzijn is.
Voor altijd een plekje in mijn hart en ook van Shannon. Jullie zijn beiden engelen voor deze wereld. Jouw zachte sturing heeft mij ook geholpen lieve Karel. Jij en jouw ontzettend lieve Dineke zijn van onschatbare waarde op deze wereld.

Een hartegroet uit een heel dankbaar hart.
Liefs Dini


08-10-2023

Beste Dineke en beste Karel,

Jullie vroegen mij om een review! Maar ik kom er niet toe.... De reviews die ik op jullie website gelezen heb, zijn immers zo goed en mooi geschreven, dat ik er de moed toe verlies.
Ik wil jullie wel uit de grond van mijn hart bedanken voor de warme, liefdevolle ontvangst. Ik voelde me tegelijk nederig en vereerd dat ik dit allemaal kon meemaken. Het zindert nog allemaal na, ook al is het meer dan een maand geleden. Voor mij was het een absolute life-changing experience! Vele gebeurtenissen in mijn leven kregen een duidelijke verklaring. Mijn hart werd daardoor stukken lichter!
Hopelijk kunnen jullie nog veel mensen zo blij en gelukkig maken als ik geworden ben!

Met lieve groetjes,
Rosita


16-08-2023

Lieve Karel en Dineke,

Het was fijn om helderheid in 'troebele zaken' te ontvangen via het spot-on testen van Dineke. Wat indruk op mij maakte was, dat de meting in Boviswaarde onder andere aangaf dat ik 'door de poort van november 2022' was gegaan. Het klopte wel want ergens vanaf die tijd, voelde ik mij anders, toen niet wetende over deze energetische jump.

Want hoe meer zielen deze transitie/transformatie doormaken, hoe groter de Lichtgroep (Lichtvrienden) hier op aarde wordt, hoe meer het Licht verspreid kan worden. Het is een understatement als ik zeg dat het best een uitdagende en turbulente tijd is waar wij in leven (gekozen hebben om in dit Hier en Nu te zijn). Ik vind het wel een dingetje hoor, hier te zijn nu. Daarom is het fijn om van tijd tot tijd mijn kompas bij te stellen met hulp van Karel en Dineke. Dat jullie nog vele jaren hier bij ons mogen zijn, om ons te kunnen ondersteunen en begeleiden.

Liefdevolle groet,
Edite dos Santos


03-07-2023

Het heeft even geduurd voordat ik toekwam aan jullie te schrijven.
Mijn bezoek aan jullie (maandag 15 mei 2023) was voor mij echt 'life changing'.

Naderhand kon ik heel enthousiast over jullie vertellen en heb ik verschillende mensen gelijk al kunnen overtuigen een afspraak bij jullie te maken voor een consult. Ben jullie zo dankbaar en blij bij jullie geweest te zijn. Jullie tomeloze inzet is zo liefdevol en hartverwarmend. Deze middag heeft zoveel duidelijk gemaakt voor mij.

Zo had ik een vraag over een project in Canada waar wij ons bezig houden met F.N. (First Nations) Zo noemen zich de Indianen in Canada.
Het antwoord via Dineke was zo helder, geen speld tussen te krijgen.
Ik kan het iedereen aanbevelen een dergelijk consult mee te maken.
Het is een unieke ervaring. Er wordt niets teveel beloofd op de website.

Je kunt werkelijk met al je vragen bij Dineke en Karel terecht.
Je voelt dat hun intenties zuiver zijn.
Menigeen hier op aarde is zoekende: 'waarom ben ik hier op aarde'?
Dineke en Karel komen met concrete antwoorden en adviezen uit de hemel.
Hoe duidelijk wil je het hebben!

Je geeft jezelf een groot kado door een consult bij hun te boeken.

Margriet Kamperman-Verheij


20-06-2023

Voor Karel & Dineke,

We zijn hier op aarde, om onze bestemming te leven. Ons diepste zijn uit te drukken binnen een 'context' die daartoe voldoende mogelijkheid biedt. Die 'context' maken we zelf; het is hoe we ons leven vorm geven, inrichten.

Hoe - leven gevend - fijn is het, dat Dineke & Karel zich in onuitputtelijke zorg & liefde en vanuit diepste wijsheid, inzetten om context en bestemming te verhelderen. Door herkomst te definiëren, belemmeringen weer te geven en ruimte te maken voor groei.

Als ik vanuit mijzelf spreek, is het niet gemakkelijk een bestemming te voelen & begrijpen die doorgaans niet correspondeert met wat ik om me heen zie. Met hoe mensen denken, met zichzelf en de dingen omgaan, en met wat zij als waarheid zien.

Wanneer je 'anders' bent, vraagt het veel moed en kracht om jezelf te durven zijn. De stappen te zetten die je ergens innerlijk wel voelt. Maar die moeilijk kunnen zijn omdat er zich geen 'directe weg' aftekent. Die weg is er niet omdat de massa daar nog niet is. Wanneer je 'anders' bent, is het aan jou de weg te maken door die te gaan.

En als er dan licht mensen als Karel & Dineke zijn, die 'wie jij bent' toegankelijker maken, bevestigen en woorden geven, dan is dat - in mijn beleving - van onschatbare waarde. Goud.

Het is tegelijkertijd niet gemakkelijk. Want een bezoek aan hen, kan levensveranderend zijn. Sterker nog; als het goed is, is het dat. En dat heeft een prijs.
Maar die prijs is tegelijkertijd de weg naar het mooiste (en enig ware) dat er is; leven in Gods licht en door onszelf heen dit licht op aarde brengen.

Innige dank Dineke & Karel, voor alles wat jullie geven.
In liefde, X Mieke


26-04-2023

Lieve hartsverbonden vrienden Karel en Dineke,

Deze voormiddag hebben we - eindelijk - de boekpresentatie van Annine van der Meer over Maria Magdalena en de komende ascensie volledig mogen beluisteren.
***

We zijn uitermate overweldigd en ingenomen door de sublieme voorstelling, waarin jullie spiritueel werk nadrukkelijk beklemtoond wordt. Het deed ons zo'n welbehagen te horen hoe Annine jullie hoede en coaching erkent en waardeert. Op deze wijze is jullie essentiële bijdrage tot dit 'meesterwerk' de expressie van jullie missie bij de koppeling van het onderbewustzijn aan het goddelijk bewustzijn voor de menselijke ondersteuning vanuit de goddelijke bron die Dineke leidt. Daarvoor zijn jullie gekomen, ook op ons levenspad, en kan de hommage niet hoog genoeg verheven worden. Van ganser harte gefeliciteerd!
***

Het boek is reeds een paar weken in ons bezit en nu kunnen we welonderricht de essentie tot ons nemen. Wat een bijzondere kracht verleent, is de wetenschappelijke onderbouw bij de spirituele ontsluiering van de 'Wegwijzer naar het Licht' zo prachtig aangewezen door Annine op het fundament van de iconische beeltenis van Maria Magdalena en haar 'legacy' voor de totale mensheid.
***

We wensen van harte dat jullie verder goddelijke inwerking kunnen verlenen op de geestelijke ontwikkeling van zovele mensen die, dankzij jullie, boodschappen vanuit de hemel mogen ontvangen.

Denis & Maria


28-03-2023

Ik kwam eigenlijk toevallig in contact met Dineke en Karel, via mijn moeder. Voelde wel een sterke drang om ze te bezoeken toen ik even in Nederland was. Het contact was heel plezierig, en ik voelde een sterk verlangen een sessie te beleven met dit charmante echtpaar.

Mijn levensweg is nooit algemeen geweest, en ik voelde ook altijd wel een bepaalde bescherming van hoger hand. Ben altijd hooggevoelig geweest en zag soms verschijningen die anderen niet zagen.

Dineke en Karel hebben een lange sessie met mij gedaan in hun vakantietijd, ik heb dat heel erg op prijs gesteld. Vooral, omdat ik bevestigd kreeg wat ik altijd wel aanvoelde, maar geen bewijs voor had. Hun rapport of dossier over mijn ziel is een waardevol document, en mijn ogen zijn daardoor open gegaan en ook mijn weg lijkt zich nu veel makkelijker te openbaren aan mij, bijna elke week zie ik dingen gebeuren die zijn aangekondigd in het rapport. Zonder deze ontmoeting was ik er gewoon veel minder zeker over geweest. Mijn ogen zijn geopend voor mijn talenten, en ik ga nu zonder twijfel vooruit....

Ik was bezig een hypnotherapie praktijk op te zetten, dat was niet zo eenvoudig, nu 3 maanden na mijn sessie met Dineke en Karel weet ik precies wat mij te doen staat, heb ik ineens een wachtlijst met klanten. Ik houd me bezig met het schoonmaken van de aura, en het geeft me ongelofelijk veel plezier om te zien hoe mensen daarvan opfrissen. Ik ben bezig met een site, en woon aan de route Santiago de Compostela in Frankrijk. Ik bied mensen die via deze site bij mij een consult en diagnose laten doen 10% korting op de prijs. Alle behandelingen zijn op afstand, die na diagnose overlegd en bepaald worden.
Advies van Dineke en Karel is naar mijn idee een goede investering in jezelf, bv als je twijfelt over je pad.

Janine Stark


21-01-2023

Ik ben 2 x geweest bij Dineke en Karel en heb beide bezoeken als heel bijzonder ervaren.
Er zijn veel dingen in mijn leven op zijn plek gevallen en heb ik in korte tijd een grote sprong gemaakt in mijn bewustzijn.
Het heeft me veel inzicht gegeven in waarom ik hier op aarde ben. En dat maakt het leven ineens een stuk interessanter.
Ook heeft het testen door Dineke me enorm geholpen met mijn gezondheid te verbeteren. Door de tekorten op te sporen en door de juiste vitamine en supplementen te gaan gebruiken ben ik van een matige gezondheid omhoog gestegen naar 100% gezond, en dat voel ik goed, mijn energie is enorm toegenomen. Ik kan het iedereen van harte aan bevelen om naar Dineke en Karel te gaan!

Hartelijke groet
Marian


27-12-2022

Lieve Karel en Dineke,

Ik denk zo nu en dan aan jullie en aan de mooie consulten die ik heb mogen ontvangen bij en met jullie. Het is heel waardevol om zo de innerlijke zielengroei te mogen volgen en het bevestigt dit te zien dankzij jullie kloppende meet methode. Ik heb het gevoel dat er een transfiguratie proces gaande is in mij. Het voelt of dat één en ander bij elkaar aan het komen is, heel bijzonder. Het voelt als een verinnerlijking, versmelting en vooral stilte. Jullie hebben een prachtige taak samen om zielen bewust te maken voor de grote spoedig te verwachten overgang. Ik ben heel dankbaar, dat ook ik op jullie pad ben gekomen. Het zijn roerige tijden voor veel mensen. Hier, in dit kleine dorp hoor je nu elke dag wel een ambulance langs komen, terwijl het vóór al dit gedoe misschien maar 1 x in het half jaar was. 2023 belooft ook nog een heftig en roerig jaar te worden op dat gebied. Het enige wat echt werkt is het godsvertrouwen om door deze misère heen te wandelen en weten dat het om je ziel gaat en niet om je stoffelijk kleedje, en net als de Katharen in Frankrijk vol vertrouwen en angstloos te zijn als het er op aan komt en je stoffelijk kleedje te laten voor wat het is, en weten dat het goed is. Hopelijk gaan steeds meer mensen begrijpen waar het in deze tijd werkelijk om gaat. Jezus is ons voor gegaan en heeft duidelijk alles voorzegd en geleefd. "Het woord is het woord" prachtig ! Heel veel liefs,

Jenny uit Noord Holland


19-11-2022

Kerstmis is op een bepaalde manier altijd weer een spirituele tijd. Met de ballen en de piek komen ook weer de engelen uit de dozen. Engelen in de kerstboom, dat is de enige plek waar we engelen zien. Er zijn genoeg verhalen over engelen. Maar bestaan ze ook echt? Ja, ze bestaan!: o.a. in het schilderachtige dorp Veendam, het echtpaar Karel en Dineke Jongepier.

Als medium ben ik wel wat gewend. Maar in hun veilige, liefdevolle en integere setting gedurende een middag, hoorde ik en maakte ik heel bijzondere dingen mee. Niet alleen dat ik door Dineke, via haar pendel, lichamelijk werd gescreend, maar hoorde ik ook over de zeer hoogwaardige energie van ons zonnestelstel en welke prachtige effecten die heeft en zal hebben op de (Godlievende) mensen op aarde.

Ik hoorde over te openen en geopende 'portalen' van zonnepoorten. Voor mij een hele nieuwe bijzondere wereld en geruststellend, zeker nu de wereld om ons heen in grote 'wanorde' verkeert.

Van Karel vernam ik dat in de nacht van 3 op 4 november jl. een uitstorting is geweest van deze Goddelijke energie (de Centrale Zon) en dat een aantal mensen door alle 12 portalen is heengegaan.

Nu ik, door het consult, meer uit mijn vaste patronen ben geraakt, kan ik me voorstellen dat nieuwe inzichten ook op mij persoonlijk effect zullen krijgen: een proces van nieuwe groei is aangezwengeld. Ik ben al bezig om een nieuwe bibliotheek aan te leggen.

November 18, 2022
Ellis Hogenkamp
Amersfoort


7 oktober 2022

Lieve Karel en Dineke,

In 1 woord: wauw.

Wat ben ik blij, dankbaar en verrast door jullie mooie en treffende verslag!

De bevestiging die jullie mij gaven betreft werk/een baan, brengt mij terug naar mezelf in 1 keer. Boem! Zo voelde het. En het besef dat ik afgedwaald ben in mijn leven door een hele heftige gebeurtenis op mijn 15e jaar.... 33 jaar geleden. Ik ga nu kijken of ik me kan laten omscholen tot feng shui adviseur zodat ik mijn huis en die van anderen ook "kan laten stromen".

En het spirituele verslag: ik voel me gezien, enorm gezien, door dit verslag. Altijd zoekende. Niemand die mij begreep of kon helpen. Al vanaf mijn vroegste jeugdherinneringen het gevoel dat ik hier ben met een taak. Iets bijzonders maar ook iets heel natuurlijks. Het voelde altijd idd alsof ik zelf de keuze heb genomen om nu te incarneren als in: boven werd gevraagd, wie wil deze taak op zich nemen? En ik zei: ik doe het wel.... Dat gevoel was en is sterk maar ik kon het nooit goed verwoorden of ik geloofde het gewoon niet. Ik geef al energetische healingen aan mens en dier en ook veel readingen aan/van paarden. Hobbymatig zeg maar. Totdat ik in een periode terecht kwam waarin dat niet meer ging. Nu ben ik op de terugweg naar mijn pad en wil ik het ook beroepsmatig gaan neerzetten. Dus de bevestiging hierin is mij heel veel waard en ik heb dit nodig gehad om nu echt door te gaan zetten. Ik ben zo blij, mijn hart chakra is idd gesloten door alles wat ik heb meegemaakt in de afgelopen 10 jaar en ik ben dan ook zeer benieuwd naar het artikel waar jullie het over hebben om mijn hart weer te kunnen openen.

Andara :ik heb de opalized hgw pink hanger besteld bij andaracrystalshop.com. De ruit vorm heb ik ooit getekend in een visioen.

Ja ik heb een bijzondere band met de dieren en de bomen/planten, ik heb altijd sterke liefde voor de aarde gevoeld. Ook ben ik emotioneel verbonden met de hommel en de orka. Wat weer aansluit bij jullie Reading.

Heel verhaal he? Ik wilde het graag met jullie delen en mijn dankbaarheid uitspreken omdat ik nu met veel meer zekerheid mijn pad op kan stappen. Dank jullie wel.

Liefs Iris


25 september 2022

Lieve Dineke en Karel,

Ik ben vanaf 2016 een paar keer bij jullie geweest en daarna heb ik allerlei zaken anders gedaan.
Voor mij was het heel belangrijk om bepaalde dingen te weten over mijn doel waarom ik hier ben en vooral hoe ik daar kom.
Dit is nu langzaam aan het manifesteren en het healen en readen gaat steeds beter. Ik voel dat ik dichtbij mijn eigen praktijk ben.
Daarbij moet ik wel aangeven dat ik het in real life contact beter vond werken dan online. Ik heb geen seconde spijt dat ik bij jullie ben geweest.
Het gevoel dat ik nu dichtbij mijn missie ben gekomen met alle mooie dingen er om heen. Het is fijn om om te voelen hoe Dineke echt puur aangeeft wat jouw echte ik (ziel) wil en nodig heeft en dat uitspreekt.
Het is namelijk soms moeilijk om daar zelf achter te komen. Ook is het fijn dat Karel je dan een heel naslagwerk meegeeft om dat diverse keren na te kunnen lezen. Voor mij was een soort bijbel:).
Ik raad iedereen aan om, al is het maar 1 keer, een bezoek af te leggen want je krijgt veel inzichten in je blokkades, je gezondheid en je missie.

Liefs Nicole


4 september 2022

"Ik ben op 4 mei geopereerd aan darmkanker. Mij werd geadviseerd om een chemokuur te doen en die heb ik geweigerd tot zeer ongenoegen van de chirurg. Ik kreeg voor 6 weken een zeer streng dieet en toen had ik nog steeds diarree en mocht nog steeds geen groenten en fruit eten, terwijl ik nog maar 42 kg woog. Ik voelde dat ik niet op de goede weg zat met deze aanpak. Toen heb ik contact gezocht met Karel en Dineke. Omdat ik in het buitenland woon heb ik een foto opgestuurd en omdat zij de ernst er van inzagen kreeg ik de volgende dag al een voorlopige uitslag en wat adviezen. Een paar dagen later was de uitslag dat mijn immuunsysteem zeer slecht was. En dat het een goede beslissing was om de chemokuur te weigeren. Dineke heeft allerlei metingen gedaan voor vitamines etc. Ik ben daar half juli mee begonnen. Nu 3 september is mijn immuun systeem al verhoogd tot matig. Een enorme vooruitgang en zo voel ik dat ook. Ik ben er nog niet maar heb wel meer hoop dan dat ik een paar maanden geleden had met de adviezen van het ziekenhuis. Ik ben hier erg dankbaar voor. Ik kan een ieder aanraden als je bij de dokter niet verder komt neem dan contact op met Karel en Dineke."

Diny Ebbers-Jansen, Frankrijk

Aantekening van Karel D. Jongepier, mijn vrouw Dineke heeft de gave om bij het onderbewustzijn van de mens te mogen komen, doordat zij werkt vanuit een spiritueel ethisch principe, waardoor zij in dit leven de medemens mag helpen om zowel inzicht te geven op spiritueel gebied alsmede ook de juiste aanreiking te doen op het gebied van gezondheid. Alle informatie van een persoon is namelijk opgeslagen in het onderbewustzijn en juist het onderbewustzijn van de mens is alleen maar gericht op heelheid van geest en lichaam. De adviezen komen dus niet persoonlijk van mijn vrouw maar vanuit het onderbewustzijn van de cliënt. Indien de cliënt zich dan strikt gaat houden aan de adviezen van het eigen onderbewustzijn, dan zien we dat het proces van heelheid van zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid zich beweegt naar een maximale opschaling, welke meetbaar is op de verschillende tabellen die we hebben ontwikkeld. Mijn vrouw is dan ook slechts een kanaal, een doorgeefluik en de verantwoording om de resultaten van dergelijke metingen toe te passen, liggen dan ook geheel bij de cliënt, zoals ook in bovenstaande reactie is aangegeven.


28 augustus 2022

Mijn sessies van de afgelopen 6 jaar zijn voor mij één boeiende Spirituele reis geweest. Voor de eerste keer kwam ik in 2016 bij Dineke en Karel. De vijfde sessie heb ik onlangs mogen ervaren. Komende vanuit het buitenland is het altijd weer een cadeau om naar uit te kijken, klopt mijn gevoel en wat gaat er deze keer uitkomen? Terugkijkend op de rapporten en het verloop hoe ik mij meer ben gaan openstellen en ben gegroeid naar mijn Christusbewustzijn, is heel mooi om te zien, te voelen en te ervaren. De persoonlijke boodschappen die uit de Hemel mogen worden ontvangen geven steun, adviezen, inzichten en soms ook herkenning. De uitkomsten van de grafieken die gemeten worden door Dineke geven mij richting en bevestiging dat ik op de goede weg ben en wat ik nog heb te gaan. De sessies gaven mij onder andere ook inzichten op welke andere planeten mijn ziel meerdere levens heeft volbracht, vrijwillige incarnatie, je levenstaken en ook de taken die nog volbracht mogen worden. Boeken die uit de metingen zijn gekomen om te lezen heb ik opgevolgd en ook die hebben bijgedragen aan mijn groei, bewustwording en inzichten op zielsniveau.

In de afgelopen 6 jaar heb ik alle supplementen opgevolgd die door Dineke en Karel geadviseerd werden voor mijn immuunsysteem. Ik ben mij beter gaan voelen, minder moe, helderder in mijn hoofd en voel mij veel meer in balans.

Ik kan zeggen dat ik mij nu mentaal en fysiek sterk en heel gelukkig voel. De hoge Boviswaarde die ik inmiddels heb mogen bereiken heeft ook zijn effect op de behandelingen die ik geef in mijn schoonheids-/massagesalon. Klanten ervaren intense ontspanning en voor sommigen voelt het als heling. Het Andara kristal van Jacqueline Smit die Dineke op mijn Boviswaarde heeft gemeten draag ik elke dag. Ik ben heel dankbaar dat Dineke en Karel op mijn pad zijn gekomen. Twee lieve mooie zielen die op elkaar ingespeeld zijn en alles duidelijk met een zuivere intentie kunnen uitleggen en verwoorden. Er wordt de tijd genomen en het ontvangst voelt altijd als zeer warm en welkom. Even een break met een kopje thee/koffie met wat lekkers. Alle tijd en vrijheid om je vragen te kunnen stellen in een gemoedelijke veilige omgeving.

In deze tijd van de grote overgang, gepaard gaande met spanningen en onrust, hebben Dineke en Karel mij bevestiging gegeven, maar ook steun om in deze woelige tijd je pad bewust te blijven volgen vanuit je hart, dicht bij jezelf te blijven en dat je gesteund wordt vanuit het Universum. Dank jullie wel lieve Karel en Dineke voor al jullie steun en adviezen. Jullie zitten in mijn hart.

Marjon van der W.


22 juni 2022

Lieve Dineke en Karel,

Gisteren is voor mij onvergetelijk.
Mooi, liefdevol, aandacht vol en leerzaam.
Het voelt of ik in een andere wereld ben gestapt.
Er zit nu een andere vibratie in mijn lijf die ik alleen kan benoemen als totale verbinding met de grote Liefde.
Ik ben vanmorgen bezig en de tranen van geluk en overweldiging staan telkens in mijn ogen.
Oprechte dank nogmaals voor de lessen en inzichten die ik allemaal ga delen met hen die er klaar voor zijn.
Jullie hebben een blik gegeven in de nieuwe wereld.

Ik ben er klaar voor ook mede dankzij jullie liefdevolle inzet.

Een energievolle groet,
Nico van Lambalgen


26 mei 2022

Lieve Karel en Dineke,

Bijgaande de brochure van de COSMIC TOWER waar hier in het Westland veel belangstelling voor is. Hij staat inmiddels in veel huiskamers (vind ik) en de reacties zijn positief en negatief. Degenen die er blij van worden ervaren rust en 'bij zichzelf komen'. Anderen worden ziek en benoemen dat als dingen uitwerken en afvoeren en loslaten. Ik laat je dit weten, omdat ik vind dat jullie van dit fenomeen hebben gehoord via ons. Ik ben bij een presentatie geweest van Harald Thiers. Ik werd niet enthousiast. Wat de deur dicht was zijn reactie op mijn vraag waarom het zoveel kost, de aanschaf van een Cosmic Tower en op de vraag waarom wij (het publiek) niet mochten zien hoe zo'n ding er vanbinnen uitziet, hoe het is opgebouwd. Hij werd een beetje 'pissig'. Juist in deze tijd vind ik het belangrijk kennis te delen waarmee je elkaar op een groter plan helpt.

Ik ben blij dat mijn man Hans en ik jullie kennen en ontmoeten mogen, en dat wij met onze vragen bij jullie mogen komen. Ook de stimulerende en ontroerende informatie die jullie delen maakt dat wij ons rijk en gezegend voelen.

Ik wens jullie een heel fijn weekend, alle goeds voor jullie gezondheid en tot ziens in het najaar!

Met heel veel hartelijke groeten van
Hans en Nadine
P.S. Wij zijn heel gelukkig met onze Combita's !


27 april 2022

Lieve zielsgenoten,

Het nieuwe artikel van jullie: "STAAN WIJ AAN DE RAND VAN DE GROTE FINALE?" heeft ons hier diep geraakt. We hebben de voorbije tijd regelmatig het artikel in ons opgenomen om ons mede deel te laten hebben van jullie 'GROTE OPENBARING'!

In onze ervaringen beleven we heel intens de uitstorting van de kosmische energie op 17 maart 2021 met de opening van de Poort van toegang tot de Vader.

In onze nieuwe 2e levensfase of 2e geboorte doorvoelen we de 5 consequenties, zoals beschreven in het artikel.

Tot ons hemels geluk zien we uit naar "THE GREAT SPIRITUAL RESET" die snel op ons aan het afkomen is.

Met onze hartverwarmende dank voor de onthullingen die ons zijn gegund en alle appreciatie voor jullie als 'Verkondigers van de Grote Boodschap'!

Zeer genegen groeten,
Denis en Maria


17 april 2022

Na mijn bezoek aan DJR 9 sept 2021 moet het eea nog landen. Na 3 weken wederom alles goed doorgelezen en hun adviezen wbt supplementen aangeschaft.

Het is heel bijzonder om uitgebreide informatie te krijgen op allerlei gebieden en dan ook te merken dat het resultaat er mag zijn wanneer je het advies opvolgt.
Ik heb ook mogen ervaren dat Dineke vanuit een goede en oprechte intentie werkt en zeer zeker een ruime ervaring heeft op haar gebied van werken en het mogen geven van consulten.
Ik had het advies gekregen van vriendin en dit ook weer doorgeven aan andere personen die hier ook gebruik van hebben gemaakt. En zeer enthousiast zijn Haar partner Karel is ook een warm persoon en ze vullen elkaar goed aan.

Het is inspirerend voor iedereen en écht een aanrader!

Mirjam


12 maart 2022

Na een bezoek aan Dineke en Karel merk je dat er enerzijds zaken nog moeten landen, maar anderzijds ook een aantal dingen moeten opstijgen, eigenlijk meer moeten ontstijgen. Met andere woorden; je wordt je bewust wat je wel kunt loslaten en wat je mag ontvangen ofwel zichtbaarder voor je wordt.

Dineke en Karel ondersteunen je bij het bewustworden van deze processen, bij het leren anders naar jezelf en je doen en laten te kijken. Dineke registreert en markeert de feiten en Karel vraagt en legt ze vast en jij moet ermee aan de slag. Het gaat hier merendeels over feiten en kennis die voorbij je cognitieve en zintuigelijke vermogens gaan, want - even kortweg- begrijpen doe je met je hoofd en weten doe je met je hart.

Het mooie is dat je door hen op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd aan het werk te gaan met jezelf. Door de vragen en vooral de metingen met de pendel wordt je je meer bewust over de stand en de ontwikkelingen van jouw lichamelijke en geestelijke vitaliteit, ook voorbij de fysieke realiteit. Je wordt je gaandeweg meer bewust (soms ook benauwd of benieuwd) over je herkomst, maar ook je bestemming. Hulp in dit door Dineke en Karel opgestarte proces kun je krijgen, mits je er onvoorwaardelijk en onomwonden om vraagt. Jouw gidsen en andere entiteiten staan klaar om je te ondersteunen.

Alles gaat om bewustworden en jezelf bekwamen(kennis vergaren en oefenen). De bijdragen door Dineke en Karel zijn mijns inziens dan ook van grote waarde om dit grote proces van bewustwording te ondersteunen door jouw als het ware een kleurenpalet aan te bieden met tabellen, grafieken, uitspraken en teksten, waarmee je stap voor stap over jouw grenzen tussen begrijpen en weten leert te kunnen gaan. Dit alles ondersteund met relevante adviezen m.b.t. voedingssupplementen.

Waar je ook staat in je ontwikkeling is niet zo van belang. Wel van belang is jouw besluit je eigen ontwikkeling ter hand te willen nemen. Dan zijn Dineke en Karel uitstekende ingang en opvang om jouw besluit te ondersteunen.

Klaas Bil, Almere


7 februari 2022

Ruim een jaar geleden ben ik voor een meting bij Dineke en Karel geweest. Uit de meting bleek dat ik veel supplementen gebruikte die niks of nauwelijks iets voor mijn lichaam deden. Ook had ik behoorlijk wat tekorten, terwijl ik toch gezond at/eet. In april, zo'n vier maanden na de eerste meting, zijn wij verhuisd vanuit Den Haag naar Gelderland en toen merkte ik al dat ik veel meer energie had gekregen door de supplementen te gebruiken die Dineke had geadviseerd. Eind augustus waren een aantal supplementen op en ook vanwege corona leek het mij een goed idee om te vragen of Dineke opnieuw een meting wilde doen, om te kijken hoe het met mijn weerstand was. Deze keer heeft Dineke de meting via een foto gedaan. Het bleek dat mijn immuunsysteem goed vooruit was gegaan en dat ik een aantal supplementen niet meer hoefde te gebruiken, maar vanwege de corona Delta variant werd geadviseerd een tweetal andere supplementen te slikken om de weerstand extra te verhogen. Ondanks dat ik me heel goed en energiek voelde, leek het me een goed idee om eind december nogmaals een meting te laten doen, ook om te kijken of mijn gevoel klopte. Nu bleek dat mijn gezondheid nog meer verbeterd was en daar ben ik uiteraard heel blij mee! Wat ik afgelopen maanden heb gemerkt is dat mijn uithoudingsvermogen veel beter is geworden tijdens het sporten, het gaat me veel gemakkelijker af. Ook merk ik dat de conditie van mijn huid en haar zijn verbeterd. En mijn gewrichten zijn soepel, dit merk ik tijdens yoga. Onlangs was ik bij de tandarts en er moest een kies getrokken worden, maar die wilde er niet uit. Dat werd een pittige ingreep en ik kreeg dan ook zware pijnstillers en antibiotica mee. Ik heb echter helemaal geen napijn gehad en geen pijnstillers (zelfs geen paracetamol) geslikt. Ik ben er van overtuigd dat dit herstel zo snel is gegaan omdat mijn gezondheid nu goed is. Heel dankbaar dat ik Dineke en Karel heb gevonden en de adviezen heb opgevolgd.

Marian


6 december 2021

EEN AANRADER VOOR IEDERE LICHTDRAGER!

Een diepe liefde voor de weg die Yeshua, Maria Magdalena, hun voorgangers en nazaten voor ons geplaveid hebben bracht me in verbinding met een zielenzus. Zij wees me op een echtpaar in Groningen die haar van top tot teen had doorgemeten, en 'waar ze na een hele middag als in een roze wolk vandaan was gekomen'. Wat ze vertelde resoneerde in mij. Er was een wachtlijst, maar vorige week zaten Vincent en ik bij dit hartverwarmend liefdevolle echtpaar. Het was een thuiskomen, en de roze wolk was in ons geval een groot licht waarin we ons allen gekoesterd wisten. We kregen vele vragen beantwoord, innerlijk weten bevestigd en enorm zinvolle tips mee die onze zielentaken letterlijk verlichten.

Samen met Vincent zet ik me in voor het begeleiden van mensen die de Goddelijke Aanwezigheid in zichzelf zoeken. Zelf zijn we al jarenlang op de innerlijke weg bezig, en het let steeds nauwer welke andere therapeuten of healers we bezoeken. Het is zo belangrijk om in schone spiegels te blijven kijken die minstens overeenstemmen met jouw bewustzijnsniveau! Bij dit echtpaar bleef ik een 'Ja het klopt' voelen, benieuwd naar wat het ons zou brengen. Gedurende twee middagen werden we zo'n vier uur lang volledig ontvangen, beschenen, doorgemeten, bemoedigd, bevestigd en verheven. Tussendoor logeerden we in een B&B in de buurt, zodat we helemaal in de energie van de sessies konden blijven.

Wat een dienstbaarheid en toewijding van Dineke en Karel! Hoe zuiver handelen zij in alles wat ze te bieden hebben - en dat is veel. Dat beslaat een heel breed pallet aan frequenties, die met de groots mogelijke zorgvuldigheid worden uitgependeld om te kijken welke werkelijk matchen met jouw eigen frequenties van dit moment. Veel Lichtdragers matchen niet meer met driedimensionale trillingen, Driedimensionale 'hulp' voegt dan ook niets meer toe. Maar hier wordt gekeken welke Boviswaarde met die van jou overeenkomt. Alleen dan zal iets je ook werkelijk helpen om meer hogere delen van jezelf te gaan belichamen.

Wat er daar in het hoge noorden, omringd door de openende energie van vele heiligenbeelden uitgewisseld wordt is gericht op hoe men de druk van deze bizarre tijd kan weerstaan. Waar mogelijk wordt ondersteuning geboden voor zowel een sterke geestelijke alsook fysieke gezondheid. Karel is de vragensteller en tegelijkertijd de vlijtige schrijver die alles noteert, waar Dineke via haar metingen op gewezen wordt. Na afloop krijg je zijn handgeschreven boekwerk mee waarin alles staat wat er die middag voor jou aan het licht is gekomen. Dineke is het zuivere kanaal, dat zich volledig in dienst heeft gesteld om naar de juiste boodschappen te worden geleid. Zij weet haar 'ik' uit te schakelen, en we kunnen beamen dat alle 'openbaringen' zonder enig persoonlijk belang helder worden gemaakt.

Vincent en ik zijn heel wat gewend, qua consulten op de spirituele weg. Soms boekten we bij iemand een sessie, waar we schouderophalend vandaan kwamen. Later begrepen we dat dit was gebeurd om vooral meer op ons eigen weten te leren vertrouwen. Maar Karel en Dineke wisten ons te verrijken met hoogwaardige voeding voor geest, ziel en lichaam. We hebben nu o.a. de juiste supplementen die bij onze Boviswaarde passen.

Dankjewel lieve Karel en Dineke! Het was zó waardevol om met jullie te kijken naar waarachtige ondersteuning. Samen hebben we oude, spirituele verbindingen weer teruggezien en geactiveerd, hoe ontroerend was dat! Op onze eigen wijze geven we met liefde een zo groot mogelijke bijdrage aan het Grote Ontwaken van de mensheid; alle lof voor jullie onvoorwaardelijke inzet.

Op uitnodiging van Karel vind je hier een link naar mijn twee boeken, die iedere lezer zullen helpen om weer vertrouwen in de eigen, innerlijke leiding te krijgen. Beide boeken beschrijven deels onze eigen innerlijke weg vanuit de derde naar hogere dimensies. Ze nemen je mee naar oude, hoogfrequente krachtplekken waarvan de energie haar helende werk zal doen tijdens het lezen: https://uitgeverijoorsprong.nl/winkel/?auteur=vulink-mieke
Ondersteunende artikelen waarin onze huidige processen belicht worden, vind je op mijn website: www.miekevulink.nl

Met een dikke, dankbare knuffel,
Mieke Vulink


16 oktober 2021

Afgelopen zomer heb ik de lange rit naar Veendam gemaakt om meer helderheid te krijgen over mijn taak hier op aarde. Ik voelde sterk de behoefte aan meer duidelijkheid, zeker in deze verwarrende tijden. Sinds mijn kindertijd heb ik een weten van een helpende God, bron of hoe je het ook noemt. Door het consult bij Dineke en Karel heb ik hier bevestiging in gevonden. We hoeven niets alleen te doen, maar we moeten wel om hulp vragen. De boeken van Lorna Byrne hebben me hierbij ook geholpen. Ik vertrouw erop dat mijn missie zich steeds meer zal ontvouwen. Mijn hart mag nog meer open gaan, dat is een uitdaging. Van Dineke en Karel heb ik hier handvatten voor gekregen. We ontvangen allemaal hulp en energie van de bron, een energie die afgelopen maanden steeds sterker is geworden.

Een remedie voor de huidige situatie is ons verbinden met de hartsenergie én met de aarde.

Lieve groet,
Ellen uit Zuid Limburg


11 oktober 2021

Vijf jaar geleden was ik al eens op spiritueel consult geweest bij Karel en Dineke. Ik wist toentertijd niet waar ik aan begon maar ik kwam ze ergens tegen op het internet en ik wist meteen: 'Hier moet ik naar toe'. Het zette destijds ook al veel in beweging.
Tijdens mijn laatste consult in augustus 2021 kwamen er, net zoals vijf jaar geleden, aspecten aan het licht die zó onbewust waren en zó ver weg lagen dat ik me niet realiseerde dat ik uit angst deze uitdagingen niet aanging. Door er zo diepgaand bij stil te staan, werd het me duidelijk wat de spanningen in mijn lichaam me vertelde en wat me 'te doen stond'. Door het zetje wat ik van hen heb gehad, ben ik mijn boek momenteel in eigen beheer aan het uitgeven, ben ik samen met mijn partner op zoek naar een huis in de natuur en durf ik eindelijk mijn beroepsvereniging te verlaten, wat mij al die jaren enorm heeft bekneld. Ik merk meteen dat ik weer op de goede weg zit en me vrij, open en bevrijd voel.

Ellen Kleingeld
Haptotherapeut Eindhoven


12 augustus 2021

Lieve Karel en Dineke

Het was eind april toen mijn partner en ik bij jullie kwamen. De ontvangst was aller hartelijkst. Het voelde alsof we bij oude bekenden op de koffie kwamen. Fijn hoe jullie eerst uitgebreid de tijd namen om ons wat beter te leren kennen. Omdat mijn partner en ik beide een consult hadden, konden we er na die tijd nog uitgebreid over doorpraten.

Het consult was voor ons beide de poort naar rijke, nieuwe inzichten over onszelf. Waar komt je ziel vandaan? Welke boodschappen hebben je gidsen voor je? Wat zijn alternatieve beroepen die bij jou passen? Antwoorden op deze en vele andere vragen zetten ons aan tot reflectie en (her)overwegen van werk en leven.

Met feilloze precisie pendelde Dineke alle antwoorden, die door Karel zorgvuldig opgeschreven werden. Een prachtig naslagwerk waar we beide apart en ook van tijd tot tijd samen in terugbladeren en op contempleren.

Dank lieve Dineke en Karel voor jullie wijsheid en wat jullie hiermee voor ons en vele anderen betekenen!

Liefs,
Mede namens Ted;
Madelon


27 mei 2021

Beste Karel en Dineke,

Heel veel dank voor het rapport van D. Ik heb het met veel interesse gelezen. Veel bevestiging gekregen en hoe bijzonder dat de informatie zo kloppend voelt te zijn!
Ik verbaas me over de snelheid waarmee D's frequentie is gestegen en kan de kenmerken die jullie daarvan noemen zeker in D herkennen.
De globale inhoud van het rapport heb ik met D gedeeld. Hij kreeg echt een glimlach op zijn gezicht toen hij hoorde dat de concentratiepillen niet goed voor hem zijn. Hij wil ze ook echt niet meer nemen.
De mogelijke beroepenlijst was een fijne aanvulling! Hij werd heel blij van het idee dat zijn creativiteit straks de ruimte mag krijgen. Zo fijn!!
Het lijkt wel alsof hij door de meting en het rapport opeens een enorme stap heeft gezet. En dat al terwijl de supplementen in fase binnenkomen en hij nog niet met alles is gestart!! Zo bijzonder!!
Heel veel dank ook namens D! We kunnen hier weer even mee vooruit!

hartelijke groet,
Sandra


25 mei 2021

Een blijk van grote dankbaarheid ...

Sinds december 2018 kom ik bij Karel en Dineke. Mijn gezondheid en geestelijke ontwikkeling heeft een spurt gemaakt de afgelopen jaren. Doordat ik alle adviezen heb opgevolgd zit ik erg lekker en gezond in mijn vel. Nu echter is er iets bijzonders aan de hand. Ik ben een nieuwe geboorte ingegaan en heb een bijzondere verandering ondergaan bij het openen van de Goddelijke poort op 17 maart 2021.

Uit mijn stamboomgegevens met Johan de Witt weet ik nu na al die jaren dat ik in dat leven een zuster van hem ben geweest. Ik ben daarvoor op tv geweest. In deze tijd mag alles in openbaring komen omdat we leven in de eindtijd. Ook het evangelie van Maria Magdalena is na bijna tweeduizend jaar door Jehanne De Quillan vanuit de Languedoc in openbaring gebracht. Karel heeft daar een gedicht aan gewijd. Ik ben een kosmisch gelukkig mens en ben zo blij en dankbaar dat Karel en Dineke op mijn weg gekomen zijn. Zij hebben mij met hun metingen, adviezen, inzichten en Goddelijke boodschappen in balans gebracht. Verder ben ik iedere dag dankbaar dat ik mensen kan helpen met mijn massages en mooie producten (Shiatsu, voetreflexologie, stoelmassage en Young Living producten) en dat doe ik in mijn praktijk in Assen.

Warme groet,
Anouk Wijnbergen
Praktijk iBlossom, Lauwers 1, 9405 BL, Assen - Shiatsu therapie|BER Voetreflexologie|Stoelmassage op locatie
Tel 06 28 78 24 19
Email info@i-blossom.nl
Website www.i-blossom.nl
Young Living www.myyl.com/anoukwijnbergen
Volg me op Instagram instagram.com/anoukwijnbergen


5 mei 2021

Beste Karel en Dineke,

Ik heb ondertussen alle supplementen binnen.
Ik wil gelijk ook vertellen dat ik echt al verandering begin te ervaren, sinds ik een maand geleden de uitkomsten van jullie metingen ben gaan toepassen.
Voor het eerst in jaren merk ik dat ik minder pijnlijke spieren heb, dat ik geen eetbuien meer heb. Ik was al gestopt met suiker, en frisdrank drink ik nooit.
Maar voor het eerst in lange tijd begin ik me beter te voelen. Ik slaap ook veel dieper en rustiger.
Ik ben echt heel blij verrast dat het al zo snel kan gebeuren, nu weet ik dat het gaat om de juiste supplementen die Dineke voor mij heeft gemeten. ik leer hier weer enorm veel van.

Ik kan ook met trots vertellen dat ik ondertussen de naam van mijn eigen bedrijfje heb mogen vinden, wat ik over 2 jaar graag wil gaan opzetten.
Gelijk ook de naam vast gelegd hihihihihi. Ik zie de toekomst weer mooi in, al vind ik de huidige nog steeds heel erg spannend.

Vooralsnog, ik ga echt al vooruit.

Vriendelijke groetjes,
Mirjam


29 april 2021

Dineke en Karel hebben me doen inzien hoe belangrijk het is om je hoogste potentieel te gaan leven. Hoe essentieel het is om in een hoge frequentie te gaan leven in deze boeiende tijd.
Met hun waardevolle metingen en uitgebreide uitleg en inzichten, kunnen ze je inzicht geven in je bestaan hier op aarde. Een mooi overzicht doorheen je vorige levens tot nu, waar je vandaan komt en waar je naar toe gegroeid bent. Inzichten over karma, reÏncarnatie, je trillingsfrequentie, maar ook over je uitdagingen om nog meer te vertrouwen om je hart verder te openen.
De metingen en inzichten brengen ook praktische tools en antwoorden op relatie, keuzes in werk, versterken van je immuunsysteem, keuze van voedingssupplementen enz.

Bij het maken van een orakelkaartenspel over 'mythische dieren archetypen' was m'n proefdruk 'per ongeluk' bij DJR in de mailbox beland. Niet te begrijpen hoe maar niets is toeval. Ik zat op dat moment met een vraag i.v.m. het spel. Dineke en Karel hebben me toen heel concreet kunnen helpen en ben nog steeds dankbaar dat dit mocht gebeuren. Een mooi voorbeeld hoe fijnstoffelijke energie te werk gaat en wat er achter de schermen gebeurt. Dank kosmos. Dank Dineke en Karel met jullie prachtige werk en op mijn pad te komen.

Kristel Van den Eynden


24 april 2021

Lieve Dineke en Karel,
Sinds 2017 kom ik bij jullie voor consulten, deze consulten hebben mij veel gebracht, op het gebied van gezondheid maar vooral op het gebied van inzicht. Inzicht in waar ik me bevind in deze vaak verwarrende en ingewikkelde tijden. Onze gesprekken hebben mij veel vertrouwen gegeven. De laatste afspraak eind maart was heel erg bijzonder, de metingen waren explosief gestegen sinds 17 maart 2021. Dit was volgens jullie de datum dat er een grote poort voor de mensheid is open gegaan. Ik weet met mijn hoofd niet hoe het kan maar ik voel dat er voor mij heel veel is veranderd, dit bleek ook uit de metingen tijdens ons consult. Ik ben erg blij met jullie, met het consult en met de aangereikte boodschappen. Mijn gemoedstoestand aan het einde van de sessie was meer dan Goddelijk gelukkig! Nu ik dit schrijf voel ik dat weer.

Bedankt voor alles, lieve groet, Irene


15 april 2021

Lieve Dineke en Karel,
Vanaf 2019 ben ik al een aantal keren bij jullie op bezoek geweest voor een consult, en iedere keer komen er nieuwe en verrassende zaken aan het licht. En ook ga ik altijd gesterkt naar huis met veel aanreikingen en adviezen waarmee ik weer verder kan op mijn pad.

Maar bij mijn bezoek van begin april hadden jullie wel heel erg verrassend nieuws. Door enkele bijzondere omstandigheden hadden jullie waargenomen dat er een ontzaglijk grote poort is open gegaan voor de mensheid op 17 maart dit jaar. Deze poort is zo groot dat de impact op de mensheid nog groter is dan de poort van 21-12-2012. Hierbij is veel kosmische energie naar de aarde gekomen. Jullie vertelden dat de tekenen van grote veranderingen in onze lichamelijke gesteldheid in snel tempo aan het toenemen zijn en dat dat betekent dat we leven in een zeer cruciale periode van de mensheid. Toen Dineke kon meten dat ik door deze poort was gegaan, begreep ik waarom ik me al een tijdlang zo anders voel dan voorheen. Ook vertelden jullie dat met het door deze poort gaan mijn eerste geboorte is vervallen en dat ik een tweede geboorte heb doorgemaakt. Dit gegeven moet ik nog verwerken maar in mijn gevoel valt er wel wat op zijn plaats. Wat een bijzondere ontwikkelingen en wat ben ik blij dat ik in deze tijd mag leven en dit mag ervaren!

Ook na dit bezoek voelde ik me weer gesterkt, bevestigd en vol goede moed om mijn weg te vervolgen.

Lieve Dineke en Karel, heel veel dank voor jullie liefdevolle aandacht en toewijding!

Mieke


5 februari 2021

Omdat ik al tijden slecht slaap en naar mijn idee alles al heb geprobeerd, had ik gemaild met de vraag of Dineke daar misschien ook iets mee kon. Ik werd dezelfde dag al gebeld door Karel dat dat zeker mogelijk was. Drie weken later kon ik terecht. Ik had geen idee wat me te wachten stond en vond het best wel spannend. Na een heel hartelijk en warm welkom met een kop thee, om even te acclimatiseren gingen we naar een andere kamer voor de metingen. Dineke legde e.e.a. uit over wat zij allemaal ging meten en ik heb die middag ontzettend veel mooie en bijzondere dingen gehoord. Af en toe dacht ik gaat dit wel over mij?? Maar ook zeker veel wat ik herkende en waarbij zaken op z'n plek vielen.
Er kwam ontzettend veel informatie op mij af en gelukkig schreef Karel alles op. Dit heb ik in de afgelopen weken al heel vaak terug gelezen.
Hoewel ik zeker nog veel vragen heb, is het mij duidelijk geworden dat ik op de goede weg ben wat betreft spirituele levenstaak. Dit heeft mij gesterkt en geeft mij dan ook veel rust en vertrouwen.
Mijn supplementen die ik slikte bleken na meting van Dineke niets voor mij te doen (op 1 uitzondering na). Uit de meting werd duidelijk dat ik behoorlijk wat tekorten had (o.a. vit. B12, vit. C en eiwitten). Aangezien ik al een aantal jaar bezig ben met gezond eten etc, schrok ik daar best wel van. Hier was ik zelf dus nooit achter gekomen.
Ik kreeg het advies mee voor meerdere supplementen, precies van welk merk en hoeveelheden, exact afgestemd op mijn lichaam.
De volgende dag alles besteld en nu na ruim een maand merk ik dat ik me duidelijk energieker voel (ook al slik ik nog niet alle aanbevolen supplementen, omdat sommigen pas eind deze maand weer leverbaar zijn).
Ook had ik, sinds het thuiswerken tijdens Corona, last van tintelingen in mijn rechterhand. Deze hand was 's ochtends ook stijf en opgezet, maar die klachten zijn nagenoeg over.
Het slapen gaat nog niet echt beter, maar ik realiseer mij ook dat je voor goed slapen ook voldoende energie nodig hebt. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat als mijn energiepeil weer op niveau is dat ik dan ook weer beter zal slapen.
Voor mij was het consult de autorit van Den Haag naar Veendam en terug meer dan waard!
Wordt vervolgd...

Marian


25 januari 2021

Lieve Dineke en Karel,
Bij jullie thuis werden we ontvangen als familie, alweer bijna een jaar geleden. Ik had de vraag om dichter bij Jezus te kunnen komen. Met een Heilig Hart-beeld in de rugzak weer vertrokken ??.. en het bidden lukt beter. Meer duidelijkheid gekregen over werk en wonen, en daardoor meer focus en kracht. Voor mijn dochter van 15 een heel mooi verhaal over haar ware 'zijn'. Een goede reminder en steun voor haar in een moeilijke levensperiode. Adviezen voor gezondheid passend bij de persoonlijke trilling. Het gevoel verder te kunnen. En mogen vragen achteraf is ook heel fijn. Zelfs voor onze poes hele waardevolle adviezen gekregen. En alles zo mooi opgeschreven door Karel, met extra achtergrondinformatie erbij. Een cadeau dat zich in de maanden daarna ontvouwde. Integer, warm, eenvoudig en effectief. Veelomvattend.. Veel dank en het allerbeste voor jullie allebei!!

Natasja


25 januari 2021

Mijn verhaal: "Hoe het allemaal begon"

6 maanden geleden zijn Andara kristallen op mijn pad gekomen ( met een reden ) die ik bij Jacqueline Smit heb besteld via haar website.

Sinds ik deze stenen in mijn bezit heb, is er het een en ander nog meer ten positieve veranderd in mijn leven. Ik ben mij meer gaan verdiepen in de materie van deze zeer krachtige kristallen, waarbij ik op een dag doorkreeg tijdens mijn meditatie en er letterlijk via gedachten werd verteld.

"Tony je krijgt van ons toestemming dat je met ons mag samenwerken, om andere mensen te gaan helpen energetisch". Ik voelde een enorme dankbaarheid en energie door mij heen stromen wat ik in woorden niet uit kan drukken. Vanaf dat moment is het balletje nog harder gaan rollen in mijn leven. Ik heb diverse keren telefonisch contact gehad met Jacqueline Smit en heb haar mijn ervaringen verteld, dat ik o.a. voelde dat elke steen energetisch verschillend aanvoelt.

Zij vertelde mij dat Dineke Jongepier de Boviswaarde van deze stenen voor haar heeft gemeten, met zeer bijzondere resultaten tot gevolg.

Na het telefoongesprek met Jacqueline Smit waarbij ze mij ook vertelde wat Dineke allemaal nog meer kon meten, twijfelde ik geen moment nadat ik een ingeving kreeg met de boodschap "Jij moet naar Dineke toe gaan zo snel mogelijk ".

Ik heb Dineke gelijk gebeld, en kreeg Karel aan de telefoon en heb hem het hele verhaal uitgelegd.

Laat nou het toeval zijn dat er een klant had afgebeld, en ik op zeer kort termijn kon langskomen voor een afspraak.

Ik ben 3 maanden geleden op consult geweest, waarbij mij over een heleboel dingen die zich in mijn leven hebben afgespeeld ik een bevestiging heb gekregen dat mijn gevoel mij nooit in de steek heeft gelaten, en er energetisch een wereld voor mij open is gegaan en een heleboel dingen juist nu zo op zijn plek vallen.

Ik heb diverse adviezen meegekregen hoe ik mijn gave het beste kan ontwikkelen, en wat daarvoor nodig is zodat ik volledig zeer sterk in mijn energie kan komen te staan.

Vanaf het moment dat ik bij Dineke & Karel ben geweest, heb ik ervaringen mogen meemaken, wat ik met geen pen of woorden kan beschrijven, dit moet je ervaren in je gevoel want dit is overweldigend, en er is mij sindsdien veel meer duidelijk geworden waarom ik hier mag zijn op deze aarde.

Heel veel liefde, licht & kracht toegewenst voor de mensheid en een groet van mens tot mens

Tony


2 januari 2021

Ontmoeting met mijzelf in de spiegel van DJR-Advies

Respect voor eigen waarden is altijd mijn grootste onbalans geweest die ik ijverig met werken meende te moeten bestrijden. Maar bij DJR ging dat niet op, daar viel niets te bestrijden. In een ruimte als een oase van rust mat Dineke met haar hoogwaardige gave mijn huidige ZIJN, en Karel hield daarbij het totale overzicht, hij lichtte toe en noteerde alle uitslagen en adviezen die de meting aangaf.
Bij mijn laatste bezoek aan DJR werd tot verbazing een wel zeer hoge Boviswaarde gemeten. Zoals enige tijd later bleek, had dit alles te maken met het lezen en herlezen van een engelstalig boek die ik had meegenomen. Het had me de afgelopen twee jaren gelaafd en gevoed en me intens beziggehouden. Toen Dineke via haar gave zich richtte op het betreffende boek, "Anna, Grandmother of Jezus", bleek het uit de hoogste goddelijke bron afkomstig te zijn. Zij gaf aan dat informatie daarvandaan zeer zelden aan het mensdom wordt gegeven. Bij de schrijfster van het boek, "Claire Heartsong", mat Dineke dat zijzelf afkomstig was uit de goddelijke wereld, de hoogste van de zeven hemelen. Vanaf dat moment begon het enigszins tot me door te dringen waarom ik me er zo intens mee bezig had gehouden. Mijn innerlijk bleek hevig met de doorgegeven woorden te resoneren.
Al schrijvende gaat de gedachte door me heen dat die enorme waardeverhoging (Boviswaarde = levenstrilling) wel eens te maken zou kunnen hebben met de dageraad die de opstanding van de innerlijke Christus inluidt - juist in deze cruciale tijd wordt de goddelijkheid in ieder mens die er voor open staat, diepgaand gewekt.
Geen wonder dat ik de wens koester eenieder die zich innerlijk tot de titel "Anna, Grandmother of Jezus" aangetrokken voelt, van het boek op de hoogte te stellen.

Met dankbaarheid aan dat wat in mij leeft.
Ton Catto


6 november 2020

Voor verschillende vragen hebben ik en twee van mijn kinderen bij Dineke aangeklopt. Kind 1 (20 jaar) wilde heel graag weten welke beroepen en bijbehorende studies geschikt voor hem zijn zodat hij een doel zou hebben om weer naar school terug te gaan. De uitslag resoneerde direct. Op basis van het radiëstatistisch advies raakte hij weer gemotiveerd om zijn middelbare school af te maken. Kind 2 (26 jaar) wilde weten of hij voor zichzelf moest beginnen en zo ja, waar hij zich dan zou moeten vestigen. De uitslag was een bevestiging van zijn eigen buikgevoel en gaf hem vertrouwen om op zijn ingeslagen weg door te gaan.
Zelf wilde ik onder andere graag weten waarom ik hier nou op aarde ben. Hieruit kwam dat ik al doe wat ik hier te doen heb. Kortom de consulten hebben ons veel duidelijkheid en gemoedsrust gegeven waar we heel dankbaar voor zijn. Bovendien zijn Dineke en Karel echte lieverds bij wie je je direct thuisvoelt.

Annemarie


18 augustus 2020

TESTIMONIAL

Even een berichtje vanuit New York. We zijn heel dankbaar voor de meting van Dineke en Karel. We besloten contact op te nemen nadat we het Corona virus kregen en merkten aanzienlijke verbeteringen al snel na de meting. Door de juiste aanbevelingen zoals aangegeven door ons eigen onderbewustzijn waar Dineke door haar gave toegang naar mag krijgen, ging ons door Corona aangetaste immuunsysteem al snel weer omhoog, zodat we weer een goede weerstand kregen. We zijn erg tevreden en raden het aan.

Noortje en Neil New York


4 augustus 2020

Hallo Dineke en Karel

Ik wil jullie bedanken om mij verder te helpen om mij levensweg. Ik heb alle supplementen en vitamines besteld. Het Christusbeeld die we aangekocht hebben bij die antiekhandelaar heeft reeds een mooi plekje gekregen.
Hier mijn verhaal van Chartres. Indien je het wilt inkorten of een beetje wijzigen, geen enkel probleem.
Het labyrint in de Notre-Dame te Chartres (Frankrijk) was één van de bestemmingen op mijn verlanglijst. Drie leylijnen kruisen elkaar: de Atlantislijn, De kelten- of druidenlijn en de Arthurlijn. Begin juli 2020 was het zover. We wilden ons een weekend onderdompelen in de energie van het labyrint. Helaas, Door covid-maatregelen was het onmogelijk om het labyrint te stappen. Maar we konden wel op het centrum van het labyrint staan. Die energie kan je moeilijk beschrijven. Die is zo sterk... Je wordt als het ware meegezogen in een draaikolk van energie naar boven. We namen deel aan een rondleiding over de historiek, de prachtige glasramen en de toegang tot de crypte. Zeker de moeite waard!
De volgende dag wilde ik teruggaan om te mediteren en te bidden over iets wat mij belemmerd in mijn leven nl. "Hoe kan ik mijn hart openen?" En ik kreeg antwoord: "Dineke zal je helpen". Ik had inderdaad eind juli een afspraak met haar. We werden hartelijk ontvangen door Karel en Dineke. Ik was zenuwachtig maar ook nieuwsgierig. Algauw had Dineke het over mijn gesloten hartchakra, ze gaf mij heel goed advies. Dank je wel Dineke en Karel voor de goede raad. Tijdens ons bezoek in Heede hebben we een kaarsje aangestoken als dank...
Ik zal nog een foto doorsturen van het labyrint via Wims computer.

Lieve groetjes
Martine en Wim uit West Vlaanderen.


28 juli 2020

Nadat we een aantal jaar geleden voor het eerst bij jullie zijn geweest, lieve Dineke en Karel, komen we sindsdien toch wel elk jaar graag voor een update. Dineke heeft de gave om zuiver te pendelen vanuit het Godsbewustzijn en krijgt antwoorden op vragen die je niet kunt bedenken (beide).

Op onze levensvragen waaronder 'wat is mijn doel hier op aarde?' heeft Karel voor ons beiden de waaier aan antwoorden genoteerd, maar ook die zijn door de tijd aan verandering en ontwikkeling onderhevig, zo merkten wij bij een volgend bezoek. Wij groeien in ons Godsbewustzijn en aardse bewustzijn, waardoor er zaken veranderen.
Om de grote snelheid van veranderingen op aarde en binnen het universum te kunnen bijbenen is het zaak ook fysiek heel gezond te blijven. De supplementen die Dineke voor ons meet sterkt ons lijf en onze geest, waardoor wij ons immuunsysteem prima opbouwen en ondersteunen en wij ons goed blijven voelen. Wij blijven vooral in onze kracht.
Hans en ik mogen bij moeilijke situaties hulp vragen aan de engelen en aartsengelen. Er zijn ook gidsen en andere wezens in onze omgeving, die ons bijstaan wanneer wij erom vragen. Wij hebben weer geleerd te bidden = vragen.

Vorig jaar verkochten wij ons huis, maar welk ander huis was geschikt voor ons? Waar zouden wij gelukkig zijn? Welke plek was voor ons bedoeld, zelfs? Met behulp van onze foto maakte Dineke contact met het huis dat wij op dat moment voorlegden en wij kregen een antwoord dat ons heel erg hielp. Je blijft natuurlijk zelf nadenken en je beslist zelf over de aankoop, maar het is een stevige steun in zo'n onzekere situatie!

Wij zijn heel, heel dankbaar en blij dat jullie, Dineke en Karel, op ons pad zijn gekomen en hopen dat wij nog heel veel liefdevolle ontmoetingen met jullie mogen hebben.

Tot in januari volgend jaar!
Hans en Nadine


juli 2020

Beste Dineke en Karel,

Ik heb een leerzame, maar hectische periode achter de rug, net na jullie meting hebben we besloten ons huis toch te verkopen. Vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen. De dag na het besluit was het huis al verkocht en een week later zijn we een fantastische groep mensen tegengekomen met wie we een gezamenlijk wonen project aan het opstarten zijn. Een langgekoesterde droom gaat hier mee in vervulling!
We zijn verhuisd en hebben een fijn, nieuw (tijdelijk) plekje in de natuur kunnen vinden, een perfecte uitvalsbasis om op te laden en onze pijlen te richten op het nieuwe project. Opmerkelijk vond ik een aantal zaken die in de meting naar voren kwamen, waarvan ik me achteraf realiseerde dat ze al voor de meting waren gebeurd! De karmische afwikkeling met mijn vader die in de meting naar voren kwam, is een behoorlijk pittige kom ik achter en blijkt de rode draad te zijn in dit hele verhaal, ik merk dat dit stuk me ontzettend veel energie kost. ( Hier over zou ik in de toekomst wellicht nog eens een aanvullend advies willen vragen).
Al met al ben ik erg dankbaar voor de ontzettend waardevolle informatie die ik dankzij jullie verkregen heb ik in dit bijzondere proces!

Hartelijkste groet,
Sebastian Gerritsen


15 april 2020

Lieve Dineke en Karel,

Wat ben ik blij met jullie consult. De eerste resultaten beginnen zich al te manifesteren. De heilig hart beelden zijn gearriveerd en zijn zo ontzettend prachtig. En ik geloof dat ik nu echt durf te zeggen dat de energie explosies in de nacht zijn verdwenen. Jullie hebben geen idee wat voor zegen dat is na 7-8 jaar angstige slapeloze nachten te hebben gehad. Gisteravond voelde ik mijn hart nog weer verder open gaan en het zou zomaar zo kunnen zijn dat mijn gevoel en hart weer open zijn. Ben zo dankbaar.

De engelen: ik voel sterk dat ik afbeeldingen van hen om me heen moet hebben inderdaad. En ben gaan zoeken en zo bij een engelen schilder terechtgekomen.

Hij gaat nu een engelenschilderij voor mij maken. Ben o zo benieuwd.Ben ondertussen ook begonnen in het eerste boek van Lorna Byrne en kan niet stoppen met lezen het maakt de goddelijke wereld plots heel tastbaar wat een groot kado is.

Karel je zei dat het goed is om na 7 maanden nog een afspraak te maken om naar jullie te komen. Is het niet slim om nu alvast een afspraak in oktober te plannen voordat jullie in die periode helemaal vol zitten?

En klopt het dat je na het consult ongelooflijk moe kunt worden. Het is nu weer oké maar rondom de paasdagen was ik werkelijk gevloerd. Denk dat veel energieën zich aan het zetten waren.

Nogmaals ongelooflijk veel dank en jullie zijn nog niet van me af denk ik (hahahha).

Fijne zonnige dag,
Liefs A. G., Zaandam


24 maart 2020

Lieve Karel en Dineke,

Wat mooi te lezen wat dat jullie blij verrast waren.
En het een warm gevoel heeft gegeven.
Het is jullie van harte gegund.
Ik wil nogmaals benadrukken hoe belangrijk jullie zijn in mijn leven en ook enorm dankbaar voor de adviezen aan mijn dierbaren.
Het zijn idd extreem rare tijden.
Mijn praktijk is gisteren officieel gesloten.
Dat mag niet meer tot 6 april.
En vanochtend kreeg ik een telefoontje of ik de leraren wil ondersteunen met mijn stoelmassages.
Ook dat moet nu wachten tot 6 april.
Jullie zijn nog meer nodig is deze tijd voor jullie cliënten dan anders.
Daarom verdienen jullie alle goeds ook van jullie cliënten en dierbaren.
Anouk


11 februari 2020

Lieve Karel en Dineke,

Nogmaals wil ik jullie hartelijk Bedanken voor de inzichten die ik afgelopen vrijdag heb mogen ontvangen.
Het voelt alsof ik een geheel nieuw pad ga bewandelen:
- met de inzichten van Dineke
- de 10 A4-tjes, geschreven door Karel
- de gedichtenbundels
- de vitamines
- het heilighart beeld van Maria
- veel nuttige informatie

Zoals beloofd, stuur ik jullie een foto van het Maria beeld dat we vrijdag hebben gekocht in Eexterveen. We hebben haar een mooi plaatsje gegeven.

Hartelijke groeten en liefs,
Hermine


08 december 2019

Een hartelijke groet,

Reeds vele jaren onderhouden wij een goed en warm contact met Karel en Dineke Jongepier.
In de afgelopen jaren hebben wij van hen veel steun en inzicht ontvangen.
Met name bij een zeer ingrijpende gebeurtenis in ons leven. Hun betrokkenheid daarbij was hartverwarmend.
Wij hopen nog lang de band met Karel en Dineke levend te mogen houden en zijn oprechte dankbaarheid verschuldigd aan deze liefdevolle mensen.
Zij laten zien hoe mooi zij in hun werk op elkaar zijn afgestemd, verbonden met de Bronkracht van het hart. Om ons daarmee inzage te geven in het bewustzijn dat wij op dat moment bij ons dragen.
Hun bijdrage heeft ons meer inzicht gegeven in ons zelf.

Wij wensen Karel en Dineke alle goeds toe en hopen dat zij hun missie nog lang kunnen blijven uitdragen.
Jaap en Alma


08 oktober 2019

Beste Dineke en Karel,

De recente consulten bij jullie hebben mij en mijn 'hoog-gevoelige' echtgenote Maria heel diep beroerd en de 'goddelijke' revelaties zinderen na in volle enerverende frequenties. Deze dagen (3 en 4 oktober 2019) zijn zo ingrijpend geweest dat ze tot in lengte van dagen zullen beklijven!!!

Van Denis
Woorden heb ik niet meer, sprakeloos ben ik bij wat jullie in mijn innigste onderbewustzijn hebben vrijgemaakt: vanaf mijn hoge Boviswaarde, over mijn incarnatie in het tijdperk van de Hyperboreeërs en 2 eerdere levens op aarde, tot mijn zielenafkomst en spiraal van de geestelijke ontwikkeling naar de kristallijne structuur, mijn spirituele levensopdracht en de omringing met afbeeldingen van pauwen, en, tenslotte, de boodschap van de Vader vanuit de hemel.
Het pauwenbeeld kwam zeer snel opdagen, reeds op 5 oktober in Emmen, zeer verbijsterend!
De aanwezigheid van de vrouwelijke hopplant (Humulus lupulus L.) met haar haast magische Boviswaarde in het Aards Paradijs kan ik bevestigen uit de geschriften van een geschiedkundige vriend met bijzonder opmerkelijke bevindingen over de 'schepping van hop', neergeschreven in zijn werk over "Hop en bier. Van mythe tot geschiedenis". In bijlage voeg ik pagina 16 toe als illustratie van contacten die ik verder zal ondernemen, o.a. met de auteur Guido Vandermarliere. Hierover bericht ik jullie later meer in detail.

Van Maria
Vooral ben ik tevreden omtrent jullie consult dat ik enorme vooruitgang in mijn spirituele groei en gezondheid heb geboekt sinds 19 februari 2019. Jullie expliciete raadgevingen zal ik nauwgezet opvolgen, zodat mijn resultaat en mijn welbevinden nog mag toenemen. Heel opmerkelijk was de ontmoeting met de 'Godsgenezer' en zijn exceptionele dochter. Zijn behandeling was ingrijpend en genezend, waarbij ook jullie dank voor het nadrukkelijk contact. Nu mijn bewustwording omtrent de opdracht van Denis in dit leven duidelijk geworden is, kan ik hem ongetwijfeld bijstaan in zijn verdere ontwikkeling.

WELKE WONDERBARE TIJDEN BELEVEN WE TOCH!!!

Met zeer genegen groeten,

Denis & Maria


29 september 2019

Lieve Dineke en Karel,

In augustus heb ik jullie voor het eerst ontmoet bij ons consult in Veendam. Jullie warme, betrokken en liefdevolle uitstraling is mij tot op heden bijgebleven.
De tijd en de persoonlijke aandacht die jullie voor mij hadden heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik voelde een diepe verbondenheid.

In die sfeer hebben jullie mij meer inzicht en verheldering kunnen geven over mijn levenspad en in wie ik ten diepste ben en waar ik vandaan kom.
Soms waren zaken al sluimerend bij mij bekend of aanwezig maar dankzij jullie wijsheid via de pendelingen is er weer meer helderheid en inzicht gekomen.
Ondanks de heftige thema's op mijn levenspad is het Godsvertrouwen en Godsbewustzijn altijd aanwezig geweest en gebleven. Gedurende het consult is dit besef door de metingen en duidingen van Dineke voor mij nog nadrukkelijker geworden.

Ik ben jullie dankbaar dat ik zoveel informatie heb mogen ontvangen op velerlei gebieden. Er zijn hierdoor weer een aantal puzzelstukjes gelegd.
In de periode na mijn consult ben ik ook dieper kunnen indalen in mezelf en is er nog meer rust en innerlijke stilte ontstaan die ik dagelijks kan blijven voelen en ervaren.

Ik groet jullie hartelijk en kijk uit naar een volgende afspraak in de loop van volgend jaar.

Hans Rietveld


22 juli 2019

Lieve Dineke en Karel

Niet eerder voelde ik te kunnen schrijven over onze ontmoeting en wat daardoor en daar uit naar voren kwam.
En nog steeds galmt het bezoek na. Niet anders dan in positieve zin. Voor mij is veel op z'n plek 'gevallen'.
Onrust en verwarring weggenomen. En een tweespalt in de lagere en hogere geest samengevoegd in begrip en compassie.
Wat voornamelijk in mij is bijgebleven is de Vrije Wil en mijn Eigen Vermogen 'om te vragen' aan al dat zich niet in deze vorm voordoet. Gebed was altijd al wel mijn toevluchtsoord in tijden van verdriet, maar het besef waarover Dineke sprak dat juist in deze incarnatie 'ik' de hulp mag vragen van mijn begeleiders, engelen, hogere sferen en Leraren... Ik 'deal' nog met het begrip en de richting van mijn aandacht in deze... (heb er eigenlijk nog geen woorden voor)... Ik zal blijven volgen hoe en wat zich in mij voordoet... Het voelt als een sleutel in mijn verdriet... en vermeende eenzaamheid... Er is zo'n diep verlangen om op een plek te wonen waar mijn wezen heel kan zijn en vanwaar ik mijn opdracht volkomen kan vervullen... Hoe kan ik om zoiets vragen?
Zelfs nu ik dit schrijf raak ik in tranen van verwarring... De middelen te kunnen doen wat ik 'moet' doen... 'HOE' vraag ik daar om?

Er is nog een vraag blijven hangen... Waarom kon ik niet doorgaan in de portal van september 2018, wat was het dat de meting stil hield, waarom mocht ik niet 'weten' van de doorgang in September 2018? Waar zal deze 'mij' naar leiden? En 'HOE' kan ik bijdragen aan het openen van het hart? Anders dan via de beeltenissen die jullie aanreikten. De eenzaamheid is immens... Is het slechts een kwestie van 'kiezen' en de aandacht richten tot mijn gidsen en begeleiders?

Graag wil ik jullie zeggen hoe ik het bezoek en vooral jullie aandacht waardeer.
Het voelt als bijdragend aan mijn route 'hier'. Maar vooral het 'welkom' voelen doet goed.

Voor mijn man en mij samen zijn ook weer deuren van zicht en doorkijkjes open gegaan.
Hierdoor groeit bij hem ook de idee om jullie te bezoeken en via jouw gave hem te laten informeren over 'het plan' hier en verder.
Ik vind het heerlijk zo af en toe van jou en je woord- en beeld bijdragen in deze dimensie te vernemen. Het helpt herinneren!
Het beeld met het hart van Maria heeft vooralsnog een plek gekregen tussen de Andara stenen, Op de eettafel midden in de huiskamer.
Toen ik thuiskwam haalde ik haar uit mijn tas omwikkeld met 'bubbeltjes plastic'. Het was -om het beeld te schetsen- een langwerpig, doorzichtig pakketje met een turquoise schijnsel. Heb je een beeld? Ik liet het mijn man zo zien terwijl we kort wat informatie uitwisselden. Hij was net terug van boodschappen bij de plaatselijk supermarkt en vertelde me dat hij iets voor me had meegenomen, en waarover hij zich ernstig verbaasde dat 'dit' te koop aangeboden werd in deze Christelijke omgeving...
Hij overhandigde mij een in plastic gehulde, transparant uitziend geschenk dat turquoise doorscheen... Ik pakte het uit en er kwam een exact hetzelfde gekleurde zachte badlaken uit waarop in het midden een mandala met de tekst eronder: "it's all about me" ... Ik huilde, dit had 'de meting bij Dineke ook gesuggereerd... te mogen kiezen, te moeten vragen om hulp.
Zo kreeg ik van het Universum (wie...?) de antwoorden die mijn Spiritueel Leraar gesuggereerd had te zullen geven, zoals door Dineke doorgegeven: de aanwijzingen zou ik krijgen en ik zou ze herkennen...

Dag lieverds, graag tot ziens... dank voor de geschenken!
Judith Meijer


13 juni 2019

Beste Dineke en Karel,

Het is alweer een half jaar geleden dat ik samen met mijn man Pieter voor een consult bij jullie ben geweest.
Wat was dat een bijzondere warme ontmoeting. De informatie die ik toen heb gekregen hebben me ontroerd, en vertrouwen gegeven. Soms dacht ik, ojee wat moet dat worden met mij "het verdwaalde zieltje". Nu een half jaar later kan ik zeggen dat "het verdwaalde zieltje" heel bijzondere ervaringen heeft mee gemaakt. De engelen en Maria hebben mij heel veel geholpen, en dat doen ze nog steeds.

Dineke en Karel ik ben jullie daarom heel dankbaar voor al het moois wat jullie hebben gegeven. Ook dat ik dit samen met Pieter heb mogen ervaren is bijzonder fijn.

Dineke is het mogelijk om een afspraak te maken voor een 2de consult voor ons beide. We zijn heel benieuwd waar onze zieltjes zich nu begeven, en of we nog voedingssupplementen nodig hebben.
Want ook met ons is er wat betreft onze gezondheid heel wat gebeurd.
En we vinden het heel fijn om onze ervaringen met jullie te delen.
Lieve Dineke en Karel wat zou het fijn zijn om jullie weer te mogen ontmoeten.
We horen het graag.

Lieve groeten Ina
(en ook de hartelijke groeten van Pieter)


29 mei 2019

Hallo Dineke en Karel,

15 mei ben ik bij jullie geweest en kreeg een hartelijk warm welkom. Nu een paar weken later is alles een beetje in de rust gekomen. Ik ben nog steeds in verwondering, verbazing, ontroering en soms wat in de war over wat er allemaal is gezegd. Er is een nieuwe dimensie bijgekomen.

Er komen herinneringen boven van situaties en dingen in mijn leven. Er zijn dingen aangeraakt,er komt herkenning, een andere manier van kijken, voelen, weten. Voor mij is het een hele waardevolle ervaring geweest, het heeft me veel inzichten gegeven.

Hierbij ontstaan weer allerlei vragen, dus we zien elkaar vast weer eens. Hartelijk dank voor alles wat me is aangereikt.

Hartegroet, Riekie Beintema


15 april 2019

Dag Dineke en Karel,

In februari 2018 kwamen Dineke en Karel op mijn pad. Ik las een bericht over de DJR praktijk in een tijdschrift dat direct mijn aandacht had. Ik kwakkelde al even met mijn gezondheid na een zeer enerverende tijd vanwege de ziekte en het overgaan van onze zoon medio 2017.

Mijn energie werd steeds minder en ik was al diverse keren een week uitgeschakeld met griepverschijnselen. Ik kwam herhaaldelijk bij de huisarts, maar lichamelijk- en bloedonderzoek wees niets uit. Gevoelsmatig was mijn lichaam uitgeput en had ik tekorten van het een of ander. Wat wist ik niet. Gelukkig kon ik snel bij Dineke en Karel terecht, waar mijn vermoeden werd bevestigd. Ik had inderdaad ernstige vitamine- en mineralen tekorten en mijn immuunsysteem functioneerde beperkt. Ik kreeg een lange lijst mee van middelen en producten, waaronder vitamine B, C en D. Ook werd mij een specifiek kristal en twee beelden (Maria en Christus), de boeken van Lorna Byrne aangeraden en diverse gebeden en gedichten. Wanhopig als ik was (alles bij elkaar kostte een kapitaal) heb ik alle adviezen opgevolgd. En jawel, na een week of zes begon ik de eerste veranderingen te voelen. Mijn energie nam toe, tot dan toe was ik tot bijna niets meer in staat. Nog weer enkele weken later begon ik mijn kleur in het gezicht terug te krijgen. Ook werd ik weer iets voller; ik was sterk vermagerd. Ook kon ik eten weer steeds beter verdragen. Na een tijd begon ik mij mentaal ook beter te voelen. Ik voel(de) me erg gesteund, óók door de ongeziene wereld.

Een half jaar later kwam ik opnieuw bij Karel en Dineke. Zonder de meting kon ik al vertellen dat het beter met me ging, véél beter. En de meting bevestigde dat. Mijn gezondheid was weer goed en mijn immuunsysteem ook! Daarbij was ik ook spiritueel gegroeid, wat ik ook voelde in mijzelf als zijnde een toenemend vertrouwen in het leven. Tevens kon ik mijn mooie zwangere buik laten zien, want inmiddels verwachtten mijn man en ik ook nieuw leven.

In de 35ste week van de zwangerschap bleek het hartje van ons kindje een overslag te hebben en ook een versneld ritme aan te nemen.

Opnieuw volgde een spannende tijd. In de 41ste week van de zwangerschap mailde ik Karel en Dineke met het spannende nieuws. Het kindje zou ter wereld komen met een keizersnede en dat voelde in het geheel niet goed, samen met haar hartje dat steeds sneller klopte. De volgende dag werd ik gebeld door Karel. Hij bracht mij in contact met een gebedsgenezer. Hij begon direct voor onze niet-geboren dochter te bidden. Het wonder geschiedde dat onze dochter een dag later via de natuurlijke weg is geboren.

Ik hield contact met ....., want onze dochter werd opgenomen op de NICU vanwege haar hartritmestoornis. ..... bleef bidden. Na 8 dagen mocht onze dochter met medicatie naar huis. Er was een plekje in haar hart ontdekt dat waarschijnlijk de stoornis gaf. Dit kon ook duiden op een ernstig autosomale ziekte. Genetisch onderzoek moest uitsluitsel geven. Ik hield contact met ...... Na vier weken kregen we de uitslag: de ziekte heeft ze niet. Vijf weken later bleek het plekje in haar hart ook verdwenen. Op de ECG waren nog enkele overslagen te zien.

Onze dochter is nu 7 weken, over een kleine twee maanden mag ze met de medicatie stoppen, er volgt daarna nog een controle en de verwachting is dat ze dan geen medicatie meer nodig heeft en helemaal is hersteld. Ik ben enorm dankbaar dat ..... op ons pad en die van onze dochter is gebracht. Ik ben ervan overtuigd dat het heeft bijgedragen aan haar genezing dusverre. Daarbij heeft het contact met ..... mij geholpen om in een nog dieper vertrouwen te zakken in het leven en dit ook aan onze dochter door te kunnen geven.

Een heel dankbare Foekje


19 februari 2019

Betreft mijn behandelingen en metingen bij Dineke Jongepier.

Ik ben van opleiding klassiek geschoolde arts maar na 10 jaar praktijk had ik het gevoel niemand 'echt' te genezen ...Genezen tot in de diepste oorzaak, tot op zielenniveau. Ik ben daarna begonnen met alternatieve geneeswijzen zoals osteopathie , homeopathie en tal van energetische geneeswijzen, die ik nu nog toepas in de praktijk.
Enkele jaren geleden kwam ik via een vriendin in contact met Dineke. Ik ben nu een vijftal keer bij haar op consult geweest aan 1 a 2x per jaar en heb ervaren via haar metingen (die mijn gevoel van mijn evolutie steeds bevestigden) dat ik in een snelle evolutie van 40.000 hz bij de eerste meting nu naar meer dan 300.000 Hz getransformeerd ben. Al wat ze uit gemeten heeft via haar systeem bevestigden wat ik over mezelf vermoedde en hielpen me mee in mijn transformatie proces. Mijn zielentaak niveau waarvoor ik kwam heb ik overstegen en het voelt juist aan dat ik ervaar het laatste jaar dat mijn lichaam gezonder wordt en ik veel van mijn klachten zoals slechte gewrichten, veel pijn, CVS en fibromyalgie overwonnen heb. Ik voel me jonger worden en kan fysiek veel meer aan. Ik voel dat mijn lichaam heel energiek is en dat ik niets speciaals aan supplementen meer nodig heb. Ik ben zeer blij met deze evolutie en met grote dank aan Dineke (want elke ontmoeting is een ontmoeting op hoog bewustzijnsniveau in goddelijke doorstroming).

Hilde Van Steenkiste


19 februari 2019

Lieve Karel en Dineke,

In November 2018 ben ik bij jullie geweest voor de tweede keer en het heeft mij weer heel veel duidelijkheid gegeven op mijn levenspad.
Gaandeweg in de tijd heb je zo nu en dan even een richtingaanwijzer nodig en die heb ik dan ook zeker gekregen bij jullie.
Via jou mooie gave, Dineke, om het heel zuiver uit te meten wat er bedoeld is voor je zielen pad en de heilige boodschappen die doorgegeven mochten worden.
En de notities van Karel, aanvullende boodschappen en mooie cadeautjes op papier, maakt dat het samen zo waardevol en liefdevol aanvoelt.
Ik heb ook gevoeld hoe het mij heeft bekrachtigd in wie je werkelijk bent en dat er dan ook maar 1 Weg over blijft om te bewandelen, gesterkt in geloof en Waarheid, de roeping van elk mens op weg naar Godsrealisatie.
Dit is jullie kwaliteit om zo ver in de energie te mogen meten en dat is uniek!
Ik ben heel dankbaar voor het mooie werk dat jullie doen om zo de zoekende mens weer op weg te navigeren op een liefdevolle en vooral zuivere manier van werken.
Helaas heb ik het artikel wat jullie in Spiegelbeeld, hadden geplaatst gemist, het blad is in de winkels niet meer te verkrijgen, ik had het heel graag willen lezen!
En zeker weten kom ik weer bij jullie langs voor een update, Super!!!

Warme groet en veel liefs,
Jenny


4 februari 2019

In September 2018 ben ik voor de 2e keer op bezoek geweest bij Dineke en Karel. Sinds m'n vorig bezoek een jaar eerder ben ik spiritueel gegroeid. Iedere keer kreeg ik duidelijke instructies van ze die ik in de praktijk (in m'n leven) kon toepassen. Het is zo bijzonder hoe Dineke boodschappen ontvangt over mij. Ze raken me diep. Alleen al in hun gezelschap te zijn en te zien hoe ze samenwerken is zo mooi. Het zijn speciale mensen met speciale berichten. Ik zou ze zeer aanbevelen als je antwoorden wilt hebben op je spirituele pad.

Veel liefs, EA Yonce


4 februari 2019

Dineke en Karel,
Wij hebben het consult bij jullie als heel waardevol ervaren.
Vooral de inzichten in ons persoonlijk leven spraken ons erg aan.
Doordat je weet dat iemand lessen heeft op een ander nivo kun je de ander beter accepteren ,en zien als deel van hetzelfde geheel.
Dat was een openbaring voor ons.
De boeken van Lorna Byrne zijn zeer verhelderend, zij brengt de engelen dichterbij.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie liefdevolle ontvangst en de heldere inzichten.
Liefs Christie en Nelly


29 november 2018

In juli van dit jaar mocht ikzelf voor de eerste keer kennismaken met jullie als twee prachtige, liefdevolle, warme mensen.
Toen onze dochter, na het niet slagen voor het doktersexamen door een moeilijke periode ging van twijfel, stress, niet wetende welke studierichting nu te gaan volgen was het een vanzelfsprekendheid om bij Karel en Dineke te rade te gaan. Eerlijkheid, vertrouwen, de zuivere en pure radiësthesie van Dineke en het onverwoestbaar doorzettingsvermogen
van Karel, waar ik tijdens mijn vorig consult al mee had mogen kennismaken, gaven mij als moeder voldoende zekerheid om mijn kind aan hen toe te vertrouwen.
Alle mogelijkheden werden haarfijn onderzocht tot we uiteindelijk bij de perfecte studierichting waren gekomen die zowel haar persoonlijkheid als zielendoel ten goede zou komen.
Met een mooi voor haar uitgezocht persoonlijk krachtsymbool, duidelijke inzichten en een schitterend Andara kristal in zicht trokken we terug huiswaarts. Thuisgekomen hebben we de instructies, die we hadden meegekregen, nauwgezet opgevolgd. Zienderogen zag ik onze dochter terug openbloeien en als mens krachtiger worden. Het is fijn haar weer vol motivatie en levensvreugde bezig te zien in een studierichting die voor haar op het lijf geschreven is. Dankjewel lieve Karel en Dineke om haar weer op weg te helpen en haar de sleutel aan te reiken om haar levensdoel te kunnen bereiken. Jullie hebben de gaven een stukje hemel op aarde te brengen.

Veel liefs, Anne-Marie (Antwerpen - België)


26 november 2018

jezusbeeld Lieve Dineke en Karel,
Het was vrijdag voor mij een dag met een gouden randje, het voelde als een heilige dag voor mij.
Ik ben nog steeds aan het genieten daarvan, ik ben jullie heel dankbaar.
Ook ben ik naar het mooie beelden winkeltje geweest, dat is inderdaad een snoep winkel!
En heb er een heel mooi Mariabeeld gevonden, het was de enige die me opviel en waar ik een warm gevoel bij kreeg, zij is prachtig!
En in de huiskamer bij hen stond ook nog deze prachtige klooster kandelaar uit België met de Jezus kaars en de letters van Alfa en Omega, is dat niet heel toepasselijk op de sessie die we vrijdag hadden?Ook deze is met me meegegaan. Zo mooi, om de Jezus energie te laten stromen bij de healing die mag gebeuren.
Ik vond het leuk om jullie dit te laten zien en ik heb geweldige dagen gehad!

Veel liefs en zeker tot ziens,
Jenny.


17 oktober 2018

Dag lieve Karel en Dineke.

Vier jaar geleden de eerste sessie gehad bij Dineke en Karel, Ik had geen idee hoe het zou gaan, toen vond ik het al prachtig.
Nu na 4 jaar voor mijn verjaardag een 2de sessie gekregen, en wat een prachtige boodschappen ontvangen, het was echt een schot in de roos, Dit is iets wat je zelf moet ervaren je kunt het niet overbrengen aan een ander, omdat het diep van binnen met jezelf resoneert.
Er wordt van alles gemeten, boviswaarden, voeding, supplementen, je levenstaak, inzicht, diverse gaven en nog veel meer.
Welke begeleiders, hoe je in het leven staat.
Hoe ik ben gegroeid dit is wonderbaarlijk.
Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden, dit wordt door de sessie bevestigd, en ik kan het aan iedereen aanbevelen, vooral mensen die onzeker zijn.
Dit is echt iets waar je veel aan hebt.
Het draait om liefde en je afkomst.
IK ben Dineke en Karel erg dankbaar voor alles wat ze doen en voor hun gastvrijheid.
Zijn wie je bent in volle overgave.

Dank je wel in grote liefde.
Jannie


9 oktober 2018

Juni 2016 was mijn 1e consult. Na een lange reis kreeg ik een gastvrij ontvangst door Dineke en Karel met thee/koffie en wat lekkers.

Heel bijzonder wat er allemaal uitkwam en wat Dineke door mocht krijgen. Ook bijzonder dat veel op zijn plek viel als een puzzel en herkenbaar was. Ik ben heel begaan met dieren en de natuur en Hoedster van de Aarde kwam als één van mijn levensopdrachten naar voren.

Minder duidelijk was wat eruit kwam dat ik meer aandacht voor mijn man moest hebben, terwijl wij 24/7 samen zijn. Ook kreeg ik het gebed naar de Helende Engelen mee, iets waar ik mij niets bij voor kon stellen voor wie en waarvoor.

Mijn man was al lange tijd moe maar dat weten wij aan allerlei andere zaken, leeftijd misschien B12 tekort enz. Wij leven heel gezond, zijn vegetarisch en eten hoofdzakelijk biologisch/ecologisch en bewegen veel.

Door deze aanwijzing van Dineke in mijn achterhoofd toch een afspraak bij de dokter gemaakt. Tot onze grote schrik kwam na onderzoek eruit dat mijn man dikke darmkanker had, een grote tumor. Door onze gezonde levensstijl kwam dit totaal onverwachts. Een hectische tijd met veel stress en verdriet gingen wij tegemoet en het gebed naar de Helende Engelen heb ik vaak gebruikt.

Ongelofelijk en dankbaar dat Dineke dit door mocht krijgen om mij en mijn man te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat wij hierdoor nog samen mogen zijn. Wij waren anders wellicht te laat geweest met onderzoek, nu waren wij net op tijd met net geen uitzaaiingen. Tot nu toe zijn alle controles nog steeds schoon.

Dit jaar ben ik in juni 2018 voor mijn 2e consult weer naar Dineke en Karel gegaan. Supplementen werden aangepast op mijn hogere Boviswaarde en leuk om te zien dat adviezen die via Dineke door kwamen ik al toepas in de praktijk. Mooi om te zien dat ik in de lijn loop met mijn levenspad en spirituele ontwikkeling!

Dineke en Karel zijn lieve integere mensen. Tijdens het consult zijn ze een twee-eenheid en doordat Karel alles opschrijft kan je thuis naderhand alles nog eens op je gemak doorlezen en laten bezinken en af en toe er weer bijpakken.

Dank voor jullie mooie sessies en toewijding! Ik kom zeker weer terug.

Liefs,
Marjon


24 augustus 2018

Beste Dineke en Karel,

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor het uitgebreide consult van meer dan 3 drie uur die ik bij jullie heb gehad
Jullie beiden nemen ruim de tijd om mij veel informatie te geven op zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel gebied.
Het was een zeer verhelderend gesprek, waarin mijn levensdoel nu voor mij verder verduidelijkt is.
Karel schreef alles op zodat ik thuis alles rustig kon nalezen en op me laten inwerken.
Ook worden er aan-reikingen gedaan waar ik weer verder mee kan.
Het fijne ervan is dat het eigenlijk maatwerk is, in die zin dat b.v. ook supplementen op mij waren afgestemd.
Dat had ook te maken met de Boviswaarden, mijn levenstrilling.
Heb me na die tijd vreselijk moe gevoeld.
Door het gebruik van de supplementen voel ik me nu helemaal weer actief.
Mijn praktijk voor voetreflex opgestart.

Na die tijd heb ik hun nog om advies gevraagd m.b.t. mijn kater Ganesha die al ruim anderhalf jaar geen haar meer heeft op zijn achterlijf.
De dierenarts kan niets meer doen behalve maandelijks cortisol spuiten geven.
Dat is geen optie voor mij. Dineke heeft hierop gemeten en kwam met haar advies. Dat heb ik opgevolgd. Heb ook de argan olie van Jacqueline Smit van Healtspirit daarnaast gebruikt en Ganesha heeft inmiddels zijn vacht weer terug.
Ik ben heel dankbaar dat ik deze 2 bijzondere mensen heb mogen ont-moeten.
Zeker aan te bevelen om daar een keer heen te gaan.

Warme groet,
Francis Brouwer


6 augustus 2018

Lieve Dineke en Karel,

Zoals zovelen was ik ook een zoekende naar die inzichten die mijn leven helderheid zouden kunnen geven, zowel in spiritueel inzicht als ook over mijn gezondheid. Wonderbaarlijk dat ik op het pad kwam van Dineke en Karel in Veendam. En inderdaad na hun te consulteren voel ik mij nu een bevoorrecht mens. De gave van Dineke heeft mij op het juiste levenspad gebracht en daar ik in het verleden bij anderen meerdere consulten heb ondergaan, was het bij Dineke en Karel een echt thuiskomen bij mijzelf. Ik kreeg inzichten in mijn levensproblemen, mijn gezondheid werd stabiel doordat Dineke de juiste metingen heeft kunnen mogen doen. Het leven is dan ook voor mij meer dan de moeite waard. Mijn levensmotto was altijd "geniet van wat het leven allemaal biedt". Voor mij heeft dat nu nog een veel diepere betekenis gekregen en een zinvolle aanvulling. Daarom kan ik haar gezien mijn ervaringen van harte aanbevelen.

Nanda, Rotterdam


9 juli 2018

Een jaar geleden ging ik voor het eerst op consult bij Karel en Dineke. Het was een hele mooie en warme ontmoeting. Naast hele fijne adviezen voor mijn gezondheid wat betreft voeding en supplementen, mooie inzichten over mijzelf, kreeg ik een heel bijzonder antwoord op een woonvraagstuk waar mijn man en ik op dat moment inzaten. We wilden vanuit Rotterdam naar Culemborg verhuizen maar hadden nog geen huis gevonden. We waren in verschillende wijken op zoek aangezien er in de duurzame wijk Eva-Lanxmeer, waar we in eerste instantie graag wilden wonen, geen huizen vrijkwamen. Toen ik Dineke een lijstje op liet schrijven van de verschillende wijken (ik noemde alleen de namen zonder enige uitleg) bleek dat alleen Eva-Lanxmeer resoneerde. De andere wijken gaven een duidelijk nee.

Op dat moment voelde dat even moeilijk. We hadden namelijk net een huis op het oog en ik had me daar ergens al een beetje op ingesteld. Maar ik hoefde niet lang teleurgesteld te zijn. De volgende ochtend verscheen er in mijn mail een nieuw huis dat op de markt werd gebracht: in de duurzame wijk! Het huis was echt prachtig, voldeed aan al onze wensen én nog meer.

Het was even spannend of het echt allemaal zou lukken, er waren meer geïnteresseerden. Maar ergens was er een vertrouwen dat als dit was wat de kosmos voor ons wilde het wel zou lukken. En zo geschiedde.

Op dit moment zit ik in onze heerlijke tuin en wonen we er alweer een half jaar. We voelen ons ontzettend thuis en helemaal op onze plek.

Dankjewel Karel en Dineke! Ik zie jullie gauw graag weer!

Hartelijke groet,
Monique


15 maart 2018

Hallo Dineke en Karel

Heel erg bedankt voor de informatie, die ik heb gekregen.
Ik heb jarenlang op advies van therapeuten vitamines enz, geslikt, maar kwam tot de ontdekking dat het niet veel deed bij mij. Nu uit je verhaal, blijkt dus dat de boviswaarde van het product moet kloppen bij je eigen boviswaarden.
Ik ga er mee aan de slag en houdt je op de hoogte.

Nogmaals bedankt,

Groeten van Neel Meijers


December 2017

Lieve Dineke en Karel,

Het consult bij jullie op 15 februari 2017 heeft mij veel helderheid gegeven. Nog steeds kijk ik af en toe naar wat toen is opgeschreven. M.b.t. de voedingssupplementen die je adviseerde Dineke, neem ik in het nieuwe jaar contact op. Ik kan jullie nu wel al zeggen dat de pijn in mijn voeten (de aanleiding om een consult te doen) helemaal is verdwenen.
2017 was voor mij een veel bewogen jaar. Naast de geboorte van mijn CD SAYA in maart, vond in de herfst nog een geboorte plaats. Door het geven van alle workshops in het najaar, werd me opeens duidelijk dat mijn programma "BETER IN BALANS MET DE KRACHT VAN JE NAAM" wilde heten. Na jaren zoeken en uitproberen komt nu alles samen. Ik ben er zeer dankbaar voor.

Van de zomer heb ik bij de DRIEBERGSE LOURDESGROT een immens mooie ervaring gehad. Ik zat op een bankje, zo'n paar meter van de grot rond 10 uur 's ochtends. De zon was aan het doorbreken, de vogels floten en ik was heerlijk aan het genieten van de stilte. Plotseling begon het te waaien, de bomen schudden met hun bladeren en regendruppels vielen naar beneden, op mij. Na een paar seconden hield het al weer op. Voor mij was het echt een ware zegen van boven die mij bemoedigde om vol te houden bij wat ik in de wereld aan het zetten ben. Een mooie inspiratie kreeg ik vervolgens aangereikt.
Ik wens jullie een mooie kersttijd toe met heel veel liefde en warmte in het nieuwe jaar.

Warme groet,
Brigitte van Bourgonje
asmaraklank.nl


26 november 2017

Beste Dineke en Karel,

Oudejaarsdag 2015 kreeg ik het bericht dat ik borstkanker had, en mijn borst moest geamputeerd worden.
Er zouden chemo`s volgen en voor de rest was het nog onzeker.
Ik moest alle zeilen bijzetten en zorgen dat wat ik er zelf aan kon doen om deze periode zo goed mogelijk door te komen.
Ik heb gelijk contact opgenomen met Dineke Jongepier, en heb bij haar de vraag neergelegd en wat nu verder te ondernemen.
Na een sessie waarin ze de juiste vitamines en toevoegingen voor mij had uitgezocht( gependeld) ben ik gelijk aan de slag gegaan met het innemen hiervan.
Na mijn operatie was ik heel snel hersteld, en toen konden de chemo`s beginnen.
6 zware chemo kuren volgden waarin werd aangegeven dat ik waarschijnlijk erg ziek, moe en slechte bloedwaardes zou krijgen, en er nog wel eens een bloedtransfusie zou kunnen volgen.
Maar het ging erg goed tijdens de kuren, heb nog wat gewerkt en gesport.
De oncoloog was erg verbaasd dat alles zo goed ging, en zei tegen mij dat ik bij de gelukkige 0.5% hoor die zonder al te veel klachten door de chemo`s kwamen.
Ook na alle kuren kwam mijn conditie nog beter terug als dat hij ooit was geweest.
Ik ben ervan overtuigd dat dit niet gelukt was zonder het goede advies van Dineke Jongepier, en het consequent nemen van de vitamines.
Ik wil je dan ook erg bedanken.

Met lieve groet,
Christa


02 oktober 2017

Beste Dineke en Karel,

Toen ik in juni bij jullie was zaten mijn meeste chakra's dicht.
Om mijn hartchakra te openen kreeg ik toen het advies om een heilig hart beeld van Jezus Christus aan te schaffen. Zo'n beeld heb ik sinds eind augustus in huis.
Het beeld staat gewoon in huis en af en toe heb ik in gedachten een verbinding gelegd met heilig hart.
Vorige week heb ik mijn aura en chakra's laten meten bij iemand die daar apparatuur voor heeft. Mijn hartchakra stond voor 100% open! En ook de andere chakra's stonden open, de onderlinge energie was harmonieus, mijn aura was zowel gevoelig als sterk.
Zelf verklaar ik dat door de hulp van het beeld van Jezus.
Dus bedankt voor het advies!

Groeten,
Marcel


29 augustus 2017

Hallo Karel & Dineke,

Hier een berichtje van Helga uit Nijmegen. Het is al weer een tijdje geleden dat ik bij jullie ben geweest. Wat een bijzondere dag. Heb het een beetje laten bezinken, want wat een informatie, en ik heb al wat eraan gedaan !!! Heb een boek gekocht van Lorna Byrne "Engelen in mijn haar", het is net of ik het al een keer gelezen heb. Ben door alles een beetje doorgenomen te hebben aan informatie veel dichter bij mezelf gekomen, zo fijn. Maar ik ben er nog lang niet. Stapsgewijs gaan we de toekomst in. Wat ook heel leuk was, mijn man heeft een klein Mariabeeldje gekocht voor mijn verjaardag zo lief., en ik had nog 3 Engelenbeelden op de kast staan die ik van mijn tante had gekregen. Die heb ik ook weer gekoesterd en kijk er elke dag naar. Heb ook boekjes gekregen van mijn vriendin en een klant kort na het bezoek aan jullie en ik ben al gaan schrijven, kleine belevingen. Stapvoets ga ik ermee verder, komt goed heb er vertrouwen in. Dit wilde ik even met jullie delen, zoals ik zoveel wil delen met jullie. Met deze mededeling wil ik jullie bedanken voor de mooie ontmoeting met jullie,

Groet van Helga uit Nijmegen.


22 juni 2017

Lieve Karel en Dineke,

Uit de diepte van mijn hart wil ik jullie bedanken voor wat jullie mij hebben gebracht. Allereerst de hartelijke begroeting met thee en lekkers en een ontspannen gesprek. Daarna het consult wat bij mij verwondering, blijdschap en een gevoel van thuiskomen naar boven bracht.

Ik ben inmiddels twee keer bij jullie geweest; de eerste keer 17 mei 2016 en de tweede keer 7 juni 2017.

In dit jaar heb ik precies opgevolgd wat in de consulten naar voren is gekomen. Daardoor is mijn brandpunt van bewustzijn weer op het juiste punt uitgekomen. Zoals Dineke heeft gemeten, voel ik mij kosmisch gelukkig, niet meer eenzaam en het allerbelangrijkste; ik doe wat ik voel en trek mij uitspraken van andere mensen niet meer aan. IK LEEF WEER!

Heel veel liefs,
Joke


12 mei 2017

Al twee keer mocht ik een zeer waardevol bezoek brengen aan Karel en Dineke Jongepier. Dineke, dé autoriteit in Nederland van het meten van Bovis waarde. Zij werkt op een hele mooie en loepzuivere wijze samen met haar even liefdevolle man Karel. Beiden zijn zichtbaar en merkbaar op elkaar ingesteld. Prachtig te merken wat een kracht en verbinding dit tot stand brengt. Dineke maakt zich leeg en test met haar pendel Bovis waarden (levenskracht) uit, Karel schrijft met duidelijke letters de uitkomst met aandacht op papier. Je ziet en voelt dat alles klopt.

Zelf werk ik in mijn praktijk met een andere manier van testen, maar ik heb diepe bewondering voor het feit dat zij zo zuiver kan testen. De testresultaten kloppen voor 100 %. Als gevoelig mens weet je dat dit waar is. Een mooi voorbeeld is dat karma voor mij persoonlijk niet bestaat. Heb ik altijd al gevoeld. Dineke bevestigde mijn gevoel, ik heb geen karma , ik ben vrijwillig hier gekomen. Wat een feest van herkenning. Op de weg naar huis las ik de handgeschreven resultaten door: wat hier staat bekrachtigt mij in wie ik ben, in alles. Ik dacht terug aan deze prachtige liefdevolle mensen die met hart en ziel zo iets moois voor de mensheid neerzetten. Eigenlijk kun je zeggen, door deze testresultaten wordt je levenspad helderder en ontvang je duidelijke richtlijnen. Dank vanuit mijn hart.

Rineke van den Berg - Sundancer


24 april 2017

Dat we weleens moe zijn en dat we weten dat naast ons voedsel ook af en toe vitamine gebruik raadzaam is wordt algemeen erkend en aanvaard in onze maatschappij.
Echter dat we meer zijn dan alleen ons lichaam en dat alles in verbinding staat met elkaar is alweer iets dat minder geaccepteerd wordt door ons.
De diepgang en wijsheid wat wij als mens zijn is overweldigend maar wordt vaak niet gezien/erkend en zijn wij ons dan ook vaak niet bewust.
Vandaar dat we niet in de gaten hebben wat ons werkelijk voedt en goed doet en wat niet. Het resultaat is vaak extreem vermoeid zijn of vast lopen in allerlei zaken en niet weten waar het daadwerkelijk aan ligt.
De huidige maatschappij bekijkt dit fenomeen niet verder dan inspelen op allerlei trends zoals gezonde voeding en/of sporten en is vaak ingegeven door economische motieven, dus geldbejag.
Bij Karel en Dineke Jongepier mocht ik ervaren hoe ongelofelijk mooi alles in elkaar grijpt en dat zij een heel ander totaal pakket aan inzicht/hulp aanbieden waarmee je echt weer vooruit kunt gaan op jouw eigen unieke pad als mens.
Het effect is dat je meer inzicht verkrijgt, in jouw specifieke zijn, je energie wordt vergroot. Je gaat zowel innerlijk als uiterlijk meer stralen. Het geeft rust en vrede en vergroot je Liefdes bewustzijn.
Grote woorden maar het is echt waar. De enigste manier om erachter te komen is zelf een afspraak te maken en te ervaren hoe dit voor jou werkt.
Mijn wens voor jou: dat je steeds meer beseft hoe groot je bent, een Godswonder. Je bent geliefd en mag Liefde zijn. Dat Karel en Dineke je hierin misschien een handje mogen/kunnen helpen.....
Bij mij heeft het gewerkt dus..........

Liefs,
Ella


4 februari 2017

Lieve Dineke en Karel,

Het bezoek aan Dineke en Karel heeft ons duidelijkheid gegeven over het levenspad dat wij volgen. Door een nauwe en innige samenwerking tussen Karel en Dineke worden gerichte vragen gesteld, de door Dineke haar gave gemeten antwoorden worden genoteerd en vervolgens besproken en aangereikt, Het gevoel van zekerheid en juistheid van de antwoorden maakt dat wij niet meer twijfelen, maar weten dat we goed op weg zijn. De zin van het leven is leren en ontwikkelen, groeien en stralen, verbinden en loslaten. Dank jullie wel dat wij bij jullie mochten zijn, voor het warme welkom en de verkregen kennis en inzichten. Hartelijke groet,

Hans en Nadine


21 januari 2017

Geachte Heer en Mevrouw Jongepier,

Dank voor uw brief. Nee, ik ken dit boek niet ( Het oog dat nooit sterft) Ik heb een en ander verzameld over de pijnappelklier. Wij leerden nota bene op de Universiteit dat de pijnappelklier er alleen maar was om de puberteit tegen te houden. Zodra hij verkalkte was de functie voorbij ! Het treft mij dat de schrijfster (Agnes van Enkhuizen) meent dat fluoride medicatie de verbinding van de pijnappelklier met de hemel verbreekt. Ik ben exact tot dezelfde conclusie gekomen. Wij zitten in een tijd waarin de laatste grote poging wordt gedaan om de brugfunctie van de mens, namelijk een verbinding te zijn tussen hemel en aarde radicaal te vernietigen, opdat de mens een mens-machine wordt. Fluoride doet die functie van de pijnappelklier verkalken. De vroege massa entingen doen haar verstoppen en uiteindelijk verpulvert de massale schermpjes verslaving de brug. We balanceren op het scherp van de snede. Ik weet dus niet waar u het boek kunt krijgen.

Met vriendelijke groeten en succes met uw mooie werk.

H.C. Moolenburgh, Arts Haarlem


11 januari 2017

Lieve Dineke & Karel,

In het voorjaar van 2016 zat ik niet lekker in m'n vel. Ik had van allerlei fysieke klachten waarvan ik niet goed wist wat ik er mee aan moest.
Ik was zoekende wat ik kon doen om hier verandering in te brengen.
In Spiegelbeeld las ik een artikel over het werk van Dineke. Ik heb een afspraak gemaakt en ben in juni bij jullie langs geweest. Het was een heel bijzondere ontmoeting waarbij tijdens de meting zoveel duidelijk werd waarom ik me zo uit balans had gevoeld.
Ik kreeg adviezen aangereikt voor m'n fysieke welzijn in de vorm van vitamine, mineralen, kruiden e.d.
Voor m'n mentaal, emotioneel en spirituele welzijn in de vorm van op m'n ontwikkeling gerichte gebeden, gedichten en boeken. Meer in de natuur zijn en met dieren, meer rust & ontspanning en zoeken naar betrouwbare spirituele informatie.
Dit is een deel van wat als advies uit de meting kwam en wat ik vanaf die tijd in m'n leven heb gedaan en meegenomen.
Vanaf die tijd ben ik me beter gaan voelen, lekkerder in m'n lichaam en krachtiger en zekerder mentaal en emotioneel.
Spiritueel heb ik nieuwe kennis, belevingen en inzichten opgedaan en gekregen. "Wijzer" geworden.

In december ben ik weer bij jullie langs geweest. De meting gaf een bijzonder grote toegenomen groei en ontwikkeling aan.
Nieuwe adviezen kwamen uit de meting en heb ik meegekregen om weer mee aan de slag te gaan.

Dineke en Karel, het is voor mij heel bijzonder geweest te ervaren wat er allemaal naar boven komt bij de metingen en van wat een invloed het toepassen hiervan is geweest op mijn welzijn, welbevinden en groei!

Nogmaals dank jullie wel!!

Liefs, Marleen


08 januari 2017

Lieve Karel en Dineke,

Heel hartelijk dank voor alle metingen! Ik kan in woorden nog niet geheel omschrijven welke prachtige dingen er plaats vinden in mijn leven. Het komt erop neer dat mede dankzij jullie liefdevolle samenwerking met de kosmos, en de antwoorden die daaruit voortvloeien, ik uiteindelijk het gevoel krijg dat alle puzzelstukjes in/uit mijn leven op de 'juiste' plek komen te liggen, waardoor ik mij gedragen en gesteund voel en het gevoel krijg dat ik op de goede weg ben, wat ook de uitkomst zal zijn! Prachtig en ontroerend ook voor de mensen om mij heen veranderen er dingen, zo waardevol en krijg ik herinneringen terug, die ik echt 'kwijt' was.

Dit alles heeft ook te maken met het feit dat uit jullie meting op mijn onderbewustzijn naar voren kwam, dat een bepaald iets niet goed voor mij zou zijn. Iets waar ik al 19 jaar mee worstel en het gevoel in mij bij tijd en wijle echt stijgerde daarover. Fijn, dat daarvoor een passend alternatief werd aangedragen, mocht het alsnog noodzakelijk zijn. Ook het schrijven van gedichtjes komt weer omhoog, iets wat ik in mijn kindertijd al deed en waarvan ik er 1 deel: Ik dank jullie voor dit alles zeer hartelijk en neem na verloop van tijd weer contact met jullie op.

Lieve groet,
Carina

Kruiden op mijn pad! Hoe... dat ik ze nooit vergat; horen bij de Nieuwe Tijd, een tijd die ons verblijdt!
In hart en ziel, zo waar ik nederig voor u kniel; te wandelen in het Licht, dat ieders pad verlicht.
Helpt en geneest, blij en onbevreesd.

©Carina


05 januari 2017

Beste mensen,

Afgelopen zomer bezocht ik 's morgens een kapelletje waar ik een afbeelding van Fransiscus van Assisi zag hangen. Ik had nog nooit van deze beste man gehoord. Tot ik 's middags een artikel van Dineke las in het tijdschrift Spiegelbeeld en weer deze naam voorbij zag komen. Toeval? Dat lijkt me niet! De interesse was meteen gewekt en ik wist dat ik een afspraak moest maken.

Na een burn-out en een wereldreis zit ik de laatste jaren in een bewustzijns-rollercoaster en gelukkig kom ik steeds meer thuis bij mezelf. Hierdoor ben ik aan het omscholen gegaan, van stoffige kantoorbaan naar yogadocente en schrijfster. Maar ik voelde dat er nog meer verborgen talenten zaten en die hebben Dineke en Karel prachtig in kaart gebracht voor mij. Ik weet nu precies wat mij te doen staat in dit leven en dat voelt heerlijk! Ik ben bijna klaar met mijn aanbevolen cursus Kleurentherapie, het past helemaal bij mij, bedankt !!! Een consult bij jullie is heel bijzonder en hoopvol en ik raad het alle 'zoekenden' dan ook van harte aan.

Bedankt Karel en Dineke, mede dankzij jullie ga ik vol vertrouwen en goede moed de toekomst in en dat is niet geheel onbelangrijk in deze moeilijke en verwarrende tijd...

Lieve groetjes Marion van der Heijden.


20 december 2016

Lieve Dineke en Karel,

Allereerst wens ik jullie hele mooie kerstdagen en een liefdevol en gezond 2017 toe. Mijn bezoek aan jullie 13 september j.l. samen met vriendin Sylva, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Ik voelde, misschien wel voor de eerste keer in mijn leven, erkenning voor het wezen dat ik ben en dat deed me intens goed.

Jouw aansporing Dineke, om mijn boek "Mijn Hemelse Moeder" uit te laten geven heeft voor een roller coaster aan interessante gebeurtenissen gezorgd. Mijn laatste twijfels en koudwatervrees zijn dit najaar heel geleidelijk aan het verdwijnen en alles wijst er nu op dat ik geleid word en wel naar een uitgever waar ik in eerste instantie niet direct naar toe zou durven stappen n.l.(om privacy redenen nu nog niet te noemen). Het manuscript ga ik ze mogelijk voor de kerst nog toesturen. Ben heel optimistisch hierover en zie het boek al zijn weg naar de mensen vinden.

Ik ben heel dankbaar voor al je prachtige adviezen en ik beschouw het als een voorrecht dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Hoop zeker op een vervolg ! Heel veel goeds toegewenst.

Liefs, Loes


22 november 2016

Goedemorgen Dineke en Karel,

Afgelopen 22 september heb ik een mooi Radiësthesie sessie van jullie gehad.
We kwamen uit op de engelen en jullie adviseerden mij om naar Lorna Byrne te gaan, afternoon tea.
Nou, ik ben gegaan hoor!! Vorige week zaterdag vloog ik naar Ierland om zondag bij Lorna te zijn. Ik ging alleen, dat wou ik graag. Ben geholpen de gehele reis en hele aardige mensen ontmoet, super.
Bij binnenkomst een knuffel van Lorna en de boodschap aan iedereen was, maak vrienden.
Maak contact met elkaar. Knuffels geven aan de mensen die ook aan tafel zaten. Er was ook gelegenheid om vragen te stellen. Aan mijn tafel wel 4 personen die vragen stelden.Toen ze antwoord gaf bleef ze mij heel lang aankijken. Het was zo fijn om in haar ogen te kijken, liefdevol en vredig. Twee dagen later kreeg ik een inzicht en had t gevoel dat dat de bedoeling was van de trip.
Jullie hebben mij gevraagd om te vertellen als ik geweest was, dus bij deze mijn verhaal. Super mooie reis gehad, alles bij elkaar.

Hoe gaat t met jullie? Hoop heel goed!!!
En nog vele mensen aan het helpen, super!

Dank jullie wel en alle geluk toegewenst,
Liefs Monique Konijn


10 november 2016

Beste mevrouw en meneer Jongepier.

Eerst wil ik u beide bedanken dat onze zoon Bas toch nog zo snel bij u kon komen, juist omdat hij zich helemaal verdwaald voelde in het leven. Hij was zo'n beetje ten einde raad en had tot nu toe niemand gevonden die hem kon helpen. Maar, hij vertelde gisteren na terugkomst, dat hij zich in jaren niet zo prettig gevoeld had, Hij was gisteren aan het zingen. Nou, dat hebben wij lang niet meer gehoord. Hij vertelde over zijn ervaringen bij u aan onze dochter en zij zei, dat wil ik ook. Dus van haar kunt u ook een aanvraag verwachten voor een consult. Wij zijn met elkaar heel blij voor de opening en heling welke u heeft geboden voor onze zoon.

Alvast bedankt voor alles.

Mirjam


10 september 2016

Sundancer

WAT ZOU JIJ DOEN MET 1,5 MILJOEN?

Wederom werd bevestigd dat onze WHoly Oly een werkelijk helend voedingsmiddel is.

Bij een zeer leerzaam en tevens fijn bezoek aan Dineke en Karel Jongepier van DJR Advies werd o.a. de Bovis waarde gemeten van onze WHoly oly kokosolie. We zijn er nog beduust van!

kokosolie

Dineke, dé autoriteit van het meten van Bovis waarde, werkt op een hele mooie en zuivere wijze samen met haar even liefdevolle man Karel (samen schrijven ze prachtige en waardevolle artikelen over Bovis waarden in het magazine Spiegelbeeld). Beiden zijn zichtbaar en merkbaar op elkaar ingesteld. Prachtig te merken wat een kracht en verbinding dit tot stand brengt. Dineke maakt zich leeg en test met haar pendel Bovis waarden (levenskracht) uit, Karel schrijft met duidelijke letters de uitkomst met aandacht op papier.
Je ziet en voelt dat alles klopt. De verbinding tussen deze prachtige mensen is zeer sterk en liefdevol te noemen.je zou er stil van worden. Voor ons een mooi voorbeeld hoe liefdevolle samenwerking tot grote hoogten kan leiden. Wij zijn Dineke en Karel zeer dankbaar voor de warme ontvangst en de geweldige waarde bepaling van onze WHoly Oly kokosolie.
Neem eens een kijkje op hun site en verwonder wat er allemaal nog meer mogelijk is!

Ja, onze WHoly Oly kokosolie heeft een Bovis waarde van 1,5 miljoen!

Hoeveel mensen kunnen hier blij en gezond van worden?
Ik denk heel veel! Het toevoegen van een simpel klontje WHoly Oly kokosolie in je eten verhoogt per direct de Bovis waarde van je voedsel!
Dus nu is het logisch: iedereen aan de WHoly Oly kokosolie - meer dan Biologisch!

Rineke van den Berg - Sundancer Zwijndrecht, tel. 085-7325811


22 juni 2016

De grootste verrassing van mijn leven.

Op uitnodiging van Dineke en Karel ben ik naar Veendam gegaan om een spirituele test te ondergaan. Ik wist niet wat me te wachten stond. Ik was immers niet ziek! Maar wel heel erg nieuwsgierig.

Het werd een complete verrassing, vooral omdat er zulke bijzondere uitslagen naar boven kwamen. Het heeft heel veel bij mij los gemaakt en ik heb 14 dagen nodig gehad om weer te landen. Ik voelde me zo bijzonder en dat was even wennen. Dat gevoel moet ook weer gewoon worden, onderdeel van mijn leven. Ik moet uit de "kast" komen om te laten zien wat ik allemaal in huis heb. Dat voelt als een hele opgave als je gewend bent alles zo ongemerkt mogelijk te doen, mijn licht onder de korenmaat te zetten.

Gelukkig heb ik de boodschap mee gekregen om gewoon af te wachten wat er voorbij komt. Daar ben ik ook al een poos mee bezig; ik laat me graag verrassen en ik werk met de synchroniciteit. Dat hoort bij mijn MAYA zonnezegel Rode Aarde:
Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen..
Daarom ben ik ook naar Dineke gegaan; zonder dat ik wist wat mij te wachten stond.

Het feit dat ik geen Karma heb heeft mij het inzicht gegeven waarom ik niet zoveel ballast heb. Ik denk ook wel eens bij andere mensen: doe niet zo moeilijk. Nu weet ik dat dat gemakkelijk gezegd kan worden door mij. Bij het mediteren komen er bij mij geen grote verhalen naar buiten. Ik heb altijd gedacht dat ik geen fantasie heb.

Ik ben blij met het Inzicht dat ik heb gekregen en dat ik een heel bijzondere missie heb hier op aarde. Mijn levensdoel is nu wel duidelijk en dat maakt het leven een stuk gemakkelijker. Ook krijg ik veel hulp van engelen, Franciscus en anderen waar ik nog nooit bewust kennis mee heb gemaakt.

Voor mij is het belangrijk dat ik mijn vele capaciteiten kan gebruiken in het gewone leven. Voorbeelden:
- energetische therapeut
- schrijven over wat ik allemaal ontmoet in de natuur, in mijn leven
- mensen begeleiden en bezielen

Ik ben heel voorzichtig begonnen met de uitdagingen die op mijn pad komen.

Een versje heb ik al geschreven bij een schrijfopdracht in de buurttuin over de monnikskap. Ik heb me ook gestort op het werken met de Boviswaarden via Ecointention - boek "Scheppend leven".

Dank jullie wel voor dit mooie inzicht en de grote draai die dit aan mijn leven heeft gegeven. Veel liefs, Hilde


Antwerpen, 24 mei 2016

Dag Dineke en Karel,

Het is reeds 3 maanden geleden dat ik bij jullie geweest ben. De trip van België naar het verre hoge noorden heb ik me nog geen seconde beklaagd. Het heeft me een boost en een meerwaarde gegeven in m'n leven. Ook is het leven zelf draaglijker geworden.

Ik worstelde al sinds m'n kindertijd met gevoelens die ik niet plaatsen kon. Ik begreep de wereld niet en de wereld begreep mij niet. De laatste jaren kreeg ik ook kippenvel van sommige teksten en een heilige. Bij en via jullie heb ik al een deel van m'n antwoorden kunnen vinden dewelke rust en vertrouwen hebben opgeleverd.

Jullie boodschappen hebben het volgende met me gedaan:
- ik heb een beter zelfbeeld gekregen en ben gelukkig met wie ik ben
- heb bij jullie een totaal ander beeld gekregen van de oudste zoon, dit heeft ondertussen al voor een veel betere en hechtere band gezorgd tussen ons beide
- de breuk met m'n ex-man en zijn tiranniserende houding heb ik een plaats kunnen geven

De voedingssupplementen die jullie me hadden aangeraden, doen al aardig goed hun werk: met de B12-vitaminen voel ik me geestelijk sterker - met de vitamine C had ik na 2 maanden geen zwaar gevoel meer in de benen - de overige supplementen hebben me al minder menstruatieproblemen gegeven.

Alvast dank Dineke en Karel voor:
de warmte die ik heb mogen ontvangen van jullie - de bagage van tips en inzichten - de verbetering van m'n gezondheid. Ik heb genoten van jullie en dat doe ik nog steeds via jullie verslag. Als ik deze ter hand neem, krijg ik kippenvel en ik ben echt benieuwd om te ontdekken wat er me nog allemaal te wachten staat in m'n leven.

Ik zie er naar uit om deze trip in de toekomst nog eens over te doen.

Veronique - Antwerpen, België.


15 april 2016

Beste Dineke & Karel,

Mijn bezoek aan jullie heeft heel veel met me gedaan. Ik heb erg genoten van de middag en vind het heel bijzonder dat ik deze informatie via deze weg, via jullie heb gekregen. Het werkt nog heel lang na en het heeft voor mij ook geholpen om moeilijke knopen door te hakken en te gaan doen wat ik van binnen eigenlijk allang wel wist wat ik moest gaan doen en waar ik voor moet gaan staan. Ook vond ik het bijzonder om zo'n diepe erkenning en bevestiging te krijgen in WIE ik ben.
Ik ben zeker van plan om over een tijdje nog eens bij jullie terug te komen als de omstandigheden daar naar zijn.

Hartelijke groet,

Ellen Kleingeld
GZ-Haptotherapeut


Haarlem, 28 maart 2016

Geachte Mevrouw,

Hierbij wilde ik u graag vertellen, dat ik zoveel gehad heb aan uw recente artikel in Spiegelbeeld April '16. Ik heb nl. veel te maken gehad met radiësthesie.

Ik was de eerste die de Radionica van delaWarr invoerde (die hem weer van Abrams uit de USA had, maar die kans zag de tussen de patiënt en het apparaat geschakelde vrijwilliger af te schaffen). Mijn assistente was bij delaWarr getraind in Oxford en we hebben zo vele prachtige en vaak zeer vroege diagnoses kunnen stellen, o.a. bij dreigende kanker. Naderhand heeft Franz Morel de Radionica digitaal gemaakt en dat is door anderen verder geperfectioneerd, zodat we nu in de 4de generatie toestellen zitten. De Quantec die mijn tandarts gebruikt is daar één van en als je bedenkt dat het begon in het begin van de 20ste eeuw, dan is het wonderlijk dat het nog steeds de universiteit niet bereikt heeft.

Ook was ik lid van een artsengenootschap in Engeland dat werkte met de pendel en had ik les van Dr. Upton en ook daar heb ik zeer veel baat bij gehad o.a. met het opsporen van miasma's.

Het is gek maar die Boviswaarde was ik nog nooit tegengekomen. Ik heb uw zeer duidelijke diagram op blz. 62 als uitgangspunt gebruikt en eens gekeken welke Boviswaarde ik had. Nu was ik gister door een aantal redenen volslagen uitgeput. Ik mat 100.000 Bovis en vandaag, nu het na flink rusten veel beter gaat 500.000 Bovis. Blijkbaar hebben we met een sinusoïde te maken (want anders stijg ik het dak uit); alles verloopt nu eenmaal in golven.

Het is frappant dat u juist in deze tijd die scheiding van de geesten waarneemt en het ineens stijgen van de algemenen waarde. Ik weet al vele jaren dat we vlak vóór de grote bewustzijnsomslag staan, voor hen die ervoor open staan. Deze is al 800 jaar v. Chr. Aangekondigd door de profeet Joël als hij (2:28 e.v.) aankondigt dat God Zijn Geest massaal zal uitstorten. Wat we nu zien is de directe voorbereiding van dat feit. Daarom sluit dit stuk van u goed aan bij een boek dat net van me is uitgekomen en waar ik 60 jaar aan gewerkt heb. Het boek - Openbaring Als Baken Voor Onze Tijd - waarin ik ook de versnelling noem die u noemt en die aangeduid wordt als een - verkorting - van de tijd, waardoor alles steeds meer in de snel korter worden van de tijd wordt gepropt. Vroeger zwaaiden ze met wedstrijden bv. Met een vlag, tegenwoordig worden honderdsten van seconden gemeten. Kortom, vele aanknopingspunten en een waardevolle verruiming van het hele concept radiësthesie die ik niet graag meer zou willen missen.

Hartelijk dank dus en vriendelijke groeten,
Hans C. Moolenburgh
Arts


6 maart 2016

Lieve Dineke & Karel,

Het is al wat jaartjes geleden dat ik bij jullie was, helemaal naar Veendam gereden "een wereldreis" maar zeer de moeite waard. Af en toe ploppen jullie in mijn herinnering omhoog. Jullie zijn twee schatten van mensen. Zo zou de wereld er volop bezaaid mee mogen zijn. Maar diversiteit mag er zijn in de tuin van creatie. Veel dingen die jullie opmerkten zijn waar geworden. Een voorbeeld uit de meting kwam naar voren dat ik vanuit mijn innerlijke persoon vrij rustig ben. Zo had ik mijzelf nog niet echt ervaren, nu jaren later ben ik meer in contact met mijzelf en het klopt ik ben rustig vanuit mijn kern. Jullie andere observatie dat ik volop magnetiseerkracht heb die met de tijd zou toenemen. Ik heb geen praktijk als magnetiseur maar ik gebruik het spontaan tijdens mijn behandelingen van bijv. voetreflexologie of natuurgeneeskunde. Het is een kracht die er gewoon is, ik vergelijk het zelfs als het toeschietreflex van een zogende moeder. En het leuke is het regelt zichzelf al naar de behoefte van de client.Ik hoef er niets voor te bedenken, het gebeurt vanzelf, zo mooi. Dit wilde ik jullie vertellen.

Met lieve groet,

Edite dos Santos

www.flex4feet.com


3 maart 2016

Lieve Dineke & Karel,

Door het lot kwam ik bij Karel en Dineke terecht via een artikel in het blad spiegelbeeld (toeval ?).
Afspraak gemaakt en toen hup naar Veendam alwaar ik verwelkomd werd door twee liefdevolle mensen.

Eerst even ontspannen met een kopje koffie en dan kan de sessie beginnen.
Na enige uitleg gaan we van start en vraagt Dineke mijn hand in die van haar te leggen om mijn gemoedstoestand te meten. Zoals ik verwachte "aan de onrustige kant", maar Dineke stelde me gerust dat dit vrij normaal is aan het begin. Wel was ik direct al heel blij met mijn stijgende Boviswaarde.

Dan komen er allerlei tabellen op tafel en deze gebruikt Dineke om je levensloop in kaart te brengen.
Vanaf dat moment werd ik meegenomen op reis door mijn eigen leven. Zoals waar kom ik vandaan, waar sta ik in mijn spirituele ontwikkeling, hoe is mijn gezondheid, wat zijn mijn talenten en waar liggen mijn valkuilen.

Maar ook aanreikingen hoe ik mezelf verder kan ontwikkelen door middel van kennis te vergaren.
Een ding is zeker want van af die middag bij Karel en Dineke is mijn leven in een positieve stroomversnelling terecht gekomen. Mijn spreekwoord sinds dien is "ken uzelf niet om dat het moet maar om dat het kan".

Wonderen bestaan je hoeft ze niet te zoeken, je loopt er in je leven toevallig tegenaan.

Sandra.


2 maart 2016

Bericht vanuit het Westland.

Nieuwsgierigheid bracht mij naar Dineke en Karel.
Dan is daar de liefdevolle ontvangst, waardoor je je direct op je gemak voelt.
Vervolgens de gemoedelijke, zuivere sfeer waarin de sessie plaatsvindt.
Dit zorgt ervoor dat ik in een volledig vertrouwen mij kan openen voor alles wat zich aandient.
De pendel van Dineke en pen en papier van Karel vullen elkaar moeiteloos aan.
Met als resultaat een verzorgd en gedetailleerd verslag om te (her)lezen en te laten bezinken.
'IN-ZICHT' van mijn reeds afgelegde pad en mijn mogelijk verder af te leggen pad in dit leven.
'IN-ZICHT' in mijzelf.
Dank jullie voor deze wonderlijke ervaring en bijzonder liefdevolle dag.
Het maakt de wereld een stukje mooier.

Liefs Ria


10 februari 2016

Lieve Dineke & Karel,

Begin juli 2015 ben ik voor het eerst bij Karel en Dineke langsgegaan voor een meting. Ik had toen al eerder telefonisch contact gehad in verband met vragen die ik via de mail had gesteld. Daar is een rapport uit voortgekomen dat mij heeft bemoedigd belangrijke beslissingen te nemen op werkgebied.

Tijdens het bezoek in juli werd bevestigd dat ik de juiste stappen had gezet en er andere, spirituele taken op mij wachtten. Ik ben nu acht maanden verder en heb Karel en Dineke nog twee maal bezocht. Elk bezoek heeft dieper mijn doel in het leven verduidelijkt. Ik ervaar het contact met Karel en Dineke als een steun om te luisteren naar mijn gevoel en zelf stappen te nemen die bijdragen aan een stuk dienstbaarheid voor de mensen om mij heen die in deze turbulente tijd steun en verduidelijking kunnen gebruiken. Dit geeft een verdieping aan de zingeving van mijn bestaan.

Con Latour


18 oktober 2015

Dineke en Karel Jongepier zijn twee wijze mensen die in staat zijn een prachtig overzicht voor je te maken over alles wat je over jezelf zou willen weten.

Dit heeft mij een stevige stimulans gegeven om mijn wat pittige pad dapper door te lopen. Verlichting, inzicht en goed advies maken alles een stuk lichter en makkelijker.

Dank jullie wel voor de liefdevolle aandacht, adviezen en wijsheid. Pallas Hendriks


06 oktober 2015

Lieve Dineke en Karel,

Ik kon het toch niet laten om jullie even te schrijven, ik moet na onze laatste ontmoeting van 12 juni zo vaak aan jullie denken, jullie hebben echt een plekje in ons hart, wat een zeldzaam mooie mensen zijn jullie toch en wat een gave om mensen zich zo vertrouwd en thuis te laten voelen.

Ons leven is na de eerste keer zo in positieve zin veranderd, alles werd ineens zo duidelijk. Ook de tweede keer was er weer zo'n hieperdepiep gevoel. Maar ook een gevoel dat jullie dierbaar voor ons geworden zijn ook al hebben we elkaar maar een paar keer gezien.

Gezien de reacties van de mensen die jullie bezoeken ervaren hun dit denk ik ook zo.

Wij willen jullie nog van HARTE bedanken voor wie jullie als mens zijn en daarbij geven jullie ons ook het gevoel bijzonder te zijn.Je krijgt door jullie gewoon een energieboost en een leidraad om je zielepad te bewandelen.

DOEN WAT BIJ JOUW ZIEL PAST. We vinden het fijn elkaar nog eens te ontmoeten. Een liefdevolle omhelzing voor jullie van HART tot HART.

Liefs en hartegroet Dini en Shannon .xxx


24 augustus 2015

Lieve Dineke en Karel,

Wat een prachtige, met licht gevulde middag heb ik vanmiddag met jullie gehad! Ondertussen heb ik het al met Nanne kunnen delen, wat heel fijn was!

Ik vertelde dat Michael Roads, de in Australië wonende schrijver van spirituele boeken, teksten voor ons schrijft. O.a dit lied The Universal Tree, waar een clip van is.

Dit is zijn website: www.michaelroads.com.

Hij noemt zichzelf geen ascended master, anderen zeggen dat over hem. Hij is wars van betitelingen, wil geen 'volgelingen' en doet gewoon wat hij graag wil doen: boeken schrijven en de wereld rondreizen met zijn vrouw Carolyn om 2, 3 of 5 daagse Intensives te geven en lezingen. Hij is geen intellecteel, hij spreekt/schrijft louter en alleen vanuit zijn (metafysische) ervaringen.

In Nederland voegen wij ons altijd bij hun. Soms ook in andere landen, zoals dit jaar in België en waarschijnlijk volgend jaar in Amerika.

Verder hebben we in juli een week in het Congrescentrum van Lille gespeeld tijdens het (100e) Esperanto Wereldcongres.

Eén van de dingen die we gedaan hebben was gehoor geven aan de gekke ingeving om het passerende Esperanto publiek vanaf de trappen een kanon aan te leren. De tekst is 'Mi amas vin' en gebaseerd op het 'I love you' lied wat binnen bepaalde kringen veel gezongen wordt. Ook is het op youtube .. ergens. Het is echt in zijn meest basale vorm: gitaar en stem.

Graag maak ik in maart of februari een nieuwe afspraak met jullie, op vrijdag. Ik kom hier over een tijdje op terug. We moeten even een aantal dingetjes uitzoeken.

Heel fijn om jullie te hebben leren kennen!

Nogmaals dank voor de prachtige middag!

Warme groet van Ankie van der Meer


19 juni 2015

beeldje

Beste Dineke,

Ik ben nu een week bezig met de voedingssupplementen en met de geestelijke verandering na jouw consult. Ik moet zeggen dat het even wennen was wat ik allemaal heb te horen gekregen. Het voelde alsof ik van burgermeisje naar een positie van Koningin van het landtransformeerde. Van iemand met weinig eigenwaarde naar een positie van een belangrijke helper. Is het werkelijk zo bijzonder of krijg je regelmatig mensen zoals ik in je praktijk? Voor mij zijn er wel wat puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Bijvoorbeeld, ik ben drie jaar geleden in Rome met mijn moeder en oudste broer en zus geweest. In een kerk waar we waren kwam een pastoor naar mij toe en vertelde mij (mijn broer spreekt de taal en kon het vertalen voor mij), dat ik zeer bijzonder was en gaf mij een heilige afbeelding van Maria met Kind en zegende de afbeelding voor mij. Ik vond dat toen een leuke toeristische attractie, maar nu denk ik dat daar dus meer achter heeft gezeten.

Ik maak ook vaak mee dat ik al dingen weet voordat ze gaan gebeuren. Mijn man zegt dat ikdat te vaak maar als vanzelfsprekend aanneem, terwijl dat voor vele mensen helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

Ik ontvang de energie al van iemand voordat hij/zij bij ons is. Voor mij is dat heel gewoon en ik heb het idee dat dit ik dit vaker meemaak dan anderen. Ik heb het gevoel dat ik mensen die ik ontmoet, heel snel kan doorgronden in een persoonlijk gesprek en dan precies weet wat er met hem/haar aan de hand is.

Heel opmerkelijk is de ervaring met het Heilig Hart Beeld waarop ik tijdens de meting bij Dineke attent op werd gemaakt. Sinds ik dat beeld bij jullie aangeraakt heb, heb ik geen last meer van hartkloppingen en drukkend gevoel op mijn hartstreek. Ik heb altijd vertrouwd dat ik het niet aan mijn hart had, maar ik voel nu dat mijn hart openstaat voor iedereen en dat voelt heel liefdevol. Mooi dat ook dit beschreven staat in jullie nieuwe artikel. Het is juist die ervaring die ook ik mocht beleven bij jullie.

Ik wil je graag laten zien wat ik voor beelden gemaakt heb, zie bijlage. Ik heb ervaren dat ik mensen daarmee kan raken tot in hun ziel, zoals ook in de sessie naar voren kwam. Het is mijal meerdere malen overkomen dat ik mensen weet te raken met de beschermengelen die ik voor ze gemaakt heb. Misschien willen jullie ook een beeld van mij plaatsen bij deze reactie van mij.

Mijn bezoek aan jou heeft heel wat in beweging gezet. Ik wil je heel graag nogmaals bedanken en ook Karel. Jullie vullen elkaar mooi aan.

Lieve groet,
Karin Zuijdwijk


6 mei 2015

Enige tijd geleden ben ik bij Karel en Dineke geweest voor een consult. Mijn vriendin en moeder waren erg enthousiast en aangezien ik zelf op een punt stond om nieuwe keuzes te maken, was ik benieuwd of ik deze hier zou vinden. Het ontvangst was hartelijk en vriendelijk. Ik voelde me direct thuis en op mijn gemak. Na een kopje thee zijn we begonnen met het consult. Ik heb in de 3 uur dat het duurde de juiste richting meegekregen door de pendel. Ik heb mijn bedrijf verkocht en andere keuzes gemaakt in dienst van mijn hogere levensdoel en daarmee mijn geluk. Nu enige maanden later heb ik het gevoel dat ik op de juiste weg ben door de positieve flow waarin ik zit.

Onlangs stonden we opnieuw voor een belangrijke keuze in verband met een verhuizing. Ook hierbij hebben de juiste richting meegekregen door de diensten van Karel en Dineke. Wij bevelen ze van harte aan, en we weten ze te vinden als we ze nodig hebben.

Warme groet,
Linda en Remco


30 maart 2015

De hieronder genoemde soorten honing van Lambert hebben door mijn meting via radiësthesie de navolgende kwaliteiten:
PAARDENBLOEMHONING: goed voor het bloed, huid, bronchiën, darmen, zeer goed voor de gal en lever en de maag.
WILGENHONING: goed voor de nieren, bronchiën, spieren en gewrichten, zeer goed voor de darmen.
KOOLZAADHONING: goed voor het bloed, hart, bronchiën en goed tegen depressiviteit.
LINDEHONING: goed voor het bloed, nieren, bronchën, spieren en gewrichten.
BLOEMENHONING 3: goed voor de bronchiën en zeer goed voor de darmen, en goed tegen depressiviteit.
BALSEMIENHONING: goed voor de huid, bloed en bronchiën.

Informatie over het verkrijgen van deze zeer hoogwaardige kwaliteit honing mogen wij via ons e-mailadres info@djr-advies doorgeven aan de imker.
Dineke & Karel Jongepier


24-03-2015

Lieve Dineke en Karel,

Diep gelukkig en dankbaar naar jullie ben ik gisteren thuis gekomen en ook vandaag nog een toegift met een ontroerende zeer merkwaardige gebeurtenis.
Bij "toeval" zag ik dat mijn bloemenwinkeltje na ruim een jaar weer open was.
Het weerzien was hartelijk; bij rond kijken zag ik op een plankje, uit het zicht, enkele Maria beeldjes staan.
Hij merkte dit op en vroeg of ik mooi vond, ja zei ik, maar eigenlijk ben ik op zoek naar een Heilig Hart beeld, was mijn reactie.
Als je niet op de troep let, kom maar mee naar mijn magazijn, ik zag tussen alle rommel een hele plank vol met beelden, waaronder het zelfde Heilige Hart beeld wat ik gisteren bij jullie mocht aanraken, ik kon mijn tranen niet tegen houden.
Voor weinig kon ik het kopen en ben intens ontroert en vooral dankbaar nog met deze wonderlijke ervaring.

Ik vertelde Lambert over de meting van de honing en hij was meteen akkoord om honing op te sturen; er komen nog 4 potten honing; Wilgenhoning, Lindehoning, Koolzaadhoning en een gemengde honing.
Mogelijk kan het aantal briefjes uitgebreid worden met Maag, Huid en Nieren, Maag, Darmen, Gewrichten en Bloed.
Wij zijn nieuwsgierig naar de uitslag en vooral of de gemengde honing een uitgebreider werkingsgebied heeft.
De bijen houden hun eigen honing als voedsel en alleen wat ze over hebben wordt uit de kasten gehaald. Hij gebruikt geen chemische bestrijdingsmiddelen, waarvan resten in de was en honing terecht kunnen komen. Ook gebruikt hij raat, zelf gemaakt, van was en van eigen bijen. Kasten zijn van natuurlijk hout en ingesmeerd met gekookte lijnolie.
Hij reist met zijn volken naar verschillende natuurgebieden om een diversiteit aan bloemen te bereiken.
Als jullie iemand tegenkomen die onze honing nodig heeft, mag je ons adres doorgeven en willen wij helpen.

Wens jullie alle goeds met dit bijzondere werk en nogmaals met al mijn dank,

met lieve groeten,

Tilly & Lambert


09-03-2015

Bericht: Lieve Dineke en Karel,

Op 12-12-2014 werden wij hartelijk verwelkomd bij jullie thuis in Veendam.

De eerste paar minuten waren wat onwennig, elkaar even aftasten, maar al snel ging dit over in een heel warm, hartelijk en vertrouwd gevoel. Ons bezoek aan jullie heeft ons verrijkt met inzichten over onszelf en een bevestigend antwoord gegeven op onze purpose in life. Vele door jullie benoemde dingen waren ook herkenbaar en gaven bevestiging. Dit consult heeft wel een verschuiving te weeg gebracht in ons "zijn", waar we heden ten dagen nog steeds een jubelend gevoel over hebben. Vele puzzelstukjes zijn op z'n plek gevallen. Erg fijn dat de inhoud van het consult die Dineke gaf op papier werd gezet door Karel. Een mooi naslagwerk wat je telkens als je ertoe de behoefte voelt op na kunt slaan, hoewel het niet echt nodig is omdat het geintrigeerd voelt in ons systeem. Het meest bijzondere van de dag was dat wij en Dineke het gevoel hadden dat we elkaar gevonden hadden op zielsniveau: echte zielemaatjes!

Wij zijn dankbaar dat we jullie, mooie mensen, hebben mogen ontmoeten en we voelen ons gelukkigere mensen. Dank jullie wel! Misschien nu wel even uit het oog, maar niet uit ons hart. Tot van de zomer weer! We kijken er alweer naar uit!

Liefs en hartegroet,

Shannon en Dini

PS: Een welgemeende knuffel van hart tot hart!


28-01-2015

Intens dankbaar kijk ik terug op mijn consult eind oktober 2014 bij Dineke en Karel, het was en is overweldigend mooi.

Het consult wilde ik indien mogelijk nog voor mijn boekpresentatie: "Echo van het eeuwige leven". Eind september had ik dit boek zelf uitgegeven en dat had me veel energie gekost. Tevens zat ik met vragen over mijn levenslessen.

Ik kon gelukkig snel terecht. Toen ik aankwam voelde ik me in de war. De ontvangst gaf me het gevoel alsof ik een liefdevolle helende deken om me heen kreeg. Ik voelde me gelijk op mijn gemak.

Het consult van Dineke werd opgeschreven door Karel. Dit kreeg ik samen met nog meer informatie mee naar huis. Heel plezierig want af en toe kijk ik nog terug.

Door middel van radiësthesie (pendelen) voelt Dineke veel uit. Mijn zielenafkomst, Godsvertrouwen, Godsbewustzijn en nog veel meer. Dineke voelt betrouwbaar en ze versterkt mijn referentiepunt in bewustzijn, inzicht en groei in mezelf.

Liefdevol toonde Dineke mij de voordelen van vitamine B12 gebruik en dit maakt me krachtiger.

Mijn Goddelijke bewustzijn is nu in een versnelde ontwikkeling gekomen. Superfijn, mooi en bijzonder. Voorheen was ik op zoek en nu valt het kwartje om maar op zijn Hollands te zeggen, want woorden schieten tekort.

Lieve Harte groet,

Ada de With
www.adadewith.nl


31-12-2014

Lieve Dineke en Karel,
Lieve Karel en Dineke,

Ja, de volgorde van jullie namen is ook belangrijk. Afhankelijk van de vragen die ik heb, denk ik aan jullie in een van de twee vormen van de aanhef.
Wat zijn jullie een geweldig stel mensen: echt een PAAR apart.
Ben al tweemaal in Veendam geweest en dat heeft me bijzonder veel opgeleverd.

Inmiddels probeer ik ieder die op mijn pad komt en met levensvragen zit, jullie kant op te wijzen.
Voor mij zijn jullie prachtige wegwijzers.

De LIEFDE en de EENVOUD vermengd met oeroude wijsheid komen tijdens een consult samen en de helende kracht die daaruit vloeit, is nog heel lang voelbaar.

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik jullie (opnieuw) heb leren kennen.

DANK VOOR JULLIE ZIJN.

Met hartelijke groet,

Ankh Brandt
DUSSEN


12-11-2014

Lieve Dineke en Karel,

Ik kreeg jullie nieuwe artikel over "Radiësthesie als spiritueel geschenk".

Wat heerlijk dat Dineke zo durft te spreken over God, Godbewustzijn en Godsvertrouwen.

Hieronder: Wat is Vertrouwen, alles komt op zijn tijd en toeval bestaat niet...

Mijn leven is er een geweest van veel angst welke ik de laatste tien jaar step voor step volledig heb losgelaten. Ik ben Katholiek opgevoed waardoor geloof in "meer" in mijn leven een plek had. Tijdens mijn zoektocht in het leven, noem het een tocht door de woestijn, waren er vele oases waarin ik mensen mocht treffen die mij een stapje verder hielpen op mijn tocht om mijn angst los te laten. Ik ben enorm dankbaar voor al die mooie ontmoetingen. Ik zocht hulp bij zowel regulier als alternatief, deed een aantal trainingen waaronder Reiki, Quantem Touch en Anders denken anders voelen ( gestoeld op gedachtegoed van Louise Hay), Yoga enz. Opvallend was dat behandelingen met radiësthesie mij enorm hielpen. Het gevolg is dat ik veel mocht leren over het beginsel dat alles energie is en in volledige harmonie met elkaar resoneert en bij mij helend werkt.

De ontmoeting met Dineke en Karel kwam via een ander artikel van Dineke over "Boviswaarde, dimensies en de magnetische aantrekkingskracht van God". Daar ik telkens meer begrijp hoe alles in het Leven energie/frequentie/resonantie is en dus een Boviswaarde heeft, werd ik nieuwsgierig om hen te ontmoeten. Ik moest daar heen. Ik pendel, op een ander niveau als Dineke, al ruim 30 jaar en had vragen. Ik woon nu drie jaar op 1000 meter hoogte in Oostenrijk ver van al het oude in Nederland maar ook hier ver van buren en winkels. Ik begrijp inmiddels dat het mijn weg is maar ik vind het een wonder dat mijn leven zich bijna 180 graden heeft gedraaid. Als mens ben ik daarin soms ook onzeker. Mijn vertrek uit Nederland draagt een reuze cadeau in zich namelijk nog meer innerlijke vrijheid. Het is een prachtige ont-wikkeling welke ook zijn heuvels en dalen kent. De herkenning maakt het wel steeds makkelijker. Het is fijn om mensen als Dineke en Karel te ontmoeten die in staat zijn meer inzicht te geven in mijn spirituele weg.

Schoorvoetend geef ik toe dat ik ook hardop God mag erkennen omdat ik ervaar dat het woord God zó krachtig is als geen enkel ander woord. Geen handeling zo een grote uitwerking heeft als je in deze handeling God erkent en zijn Liefde want hij schiep ons naar zijn evenbeeld. We zijn dat echter "even" vergeten.

Voor mij geldt steeds meer dat ik Vertrouw, alles komt op Zijn tijd en dat toeval niet bestaat als we gaan vertrouwen in zijn aanwezigheid in het hele Universum, de Schepping.

Dank je wel Dineke en Karel dat jullie zo openlijk God koppelen aan spiritualiteit.

Rosemareine Hubers-Gründemann
Rosemareine@phi-taal-zijn.eu


10-11-2014

Lieve Dineke en Karel,

Inmiddels al bijna weer twee jaar geleden kwam ik in contact met Dineke en Karel. Via een aantal sessies zijn er diverse mooie en soms ook minder mooie antwoorden gegeven.
Maar ja het leven kent zijn top momenten en dalen. Ik stond toen voor een aantal belangrijke keuzes. Onder andere of het ook beter was om te verhuizen. Ik heb dit zeker gedaan en hoewel dit best wel wat energie koste ben ik zeer blij dat ik dit gedaan heb. Het voelt ontzettend goed op de plek waar ik nu ben neergestreken.
Ben nog steeds erg dankbaar dat we elkaar mochten ontmoeten en dat jullie mij een opening hebben gegeven naar de enorme schat aan kennis die wij als mens bezitten. Dat de tijd nu rijp is om dit te aanvaarden en te ontsluiten.

Egbert, Wageningen

31-08-2014

Lieve Dineke en Karel,

Nog steeds denk ik met dankbaarheid terug aan onze ontmoeting van de zomer.
Ik sta nu anders in het leven met meer kracht en een verder reikende blik.
Dat ging niet zonder slag of stoot. Zowel op de dag dat ik naar jullie toe ging als direct daarna, gingen er allerlei dingen stuk in en rondom m'n huis. Ook de materie moest wennen aan m'n "nieuwe" energie. Zo zie ik het maar.

De aanleiding van onze afspraak was dat ik geen goed gevoel meer had bij de voedingssupplementen die ik gebruikte. En dat gevoel bleek heel terecht tijdens de metingen.
Omdat ik als therapeut ook een adviserende rol heb, let ik daar nu heel goed op. De Boviswaarde moet goed zijn van een product, anders heeft het gebruik ervan weinig effect. Die informatie en kennis over de Boviswaarde was me al bekend, zodat ik het kon plaatsen.

En nu nog het grote uitzoeken (met hulp). De boeken van Lorna doen me werkelijk erg goed. Ik kijk en lees er bijna dagelijks in. Het verwarmd me en de sfeer in en om me heen verandert erdoor.

Het consult heeft me dichter bij mezelf gebracht en bij m'n taken in het leven nu.
Zo kan ik in vertrouwen verder gaan op m'n pad.

Met een harte groet voor jullie,

Hannah Schoonderwoerd


19-08-2014

Lieve Karel & Dineke,

Al heel erg lang was ik op zoek naar jou Dineke! Eindelijk vond ik jou toen ik jouw artikel op "Wanttoknow" las en gelijk "wist" ik dat ik bij jou moest zijn. Er was heel snel een plekje vrij, ook dat mocht zo zijn. Mijn man was toehoorder.

Het bezoek op 17 juni 2014 aan jou en Karel was dubbel en dwars de moeite waard. Nog vaak lees ik het verslag na, wat Karel zo liefdevol heeft samengesteld, om weer bekrachtigd te worden in mijn zijn. Jullie warme onthaal en de liefdevolle aandacht heeft op ons beiden grote indruk gemaakt.

Mijn grote vraag was "wie ben ik" en het verkrijgen van inzicht in mijn zware levenslessen. Het antwoord was helder en duidelijk: o.a. vanwege mijn zielenafkomst kom ik in conflict met mensen/zaken met wie ik niet resoneer. Ik gaf mijzelf altijd de schuld dat ik het niet goed deed. De processen waar ik doorheen ben gegaan en nu doorheen ga zijn helderder voor mij geworden. Wat een enorme opluchting, er is een grote last van mijn schouders gevallen. Ik heb informatie van onschatbare waarde mogen krijgen en veel praktische adviezen hoe ik alles in overeenstemming met mijn zielentrilling kan brengen.

Ik ben nu twee maanden verder en veel keert zich ten goede. Er komen één voor één mooie kansen op mijn pad om mijn levensmissie volledig te vervullen waarvoor ik gekomen ben.

Dank jullie wel en tot ziens!

Liefs, Kerstin


27-06-2014

Lieve Karel & Dineke,

Nadat ik bij jullie ben geweest vorige week woensdag is er wel een en ander met mij gebeurd. Diezelfde avond en ook de volgende dag nog een keer, kreeg ik zo'n ervaring van 'ik ben' noem het maar, dat je voelt dat je liefde bent en ook onaantastbaar. Ik heb het een paar keer eerder in mijn leven meegemaakt, ik vind het heel bijzonder om te ervaren.

Ik heb meteen de voedingssupplementen besteld en 2 boeken van Lorna Byrne, ik vind 'engelen in mijn haar' echt prachtig, vooral de energie van de engelen die in het boek zit. Ik ben gestopt met ....., ben heel moe soms, omdat ik heel weinig slaap, maar ik zie het nu als een kwestie van doorzetten, ik voel me wel veel helderder. Omdat ik nogal hoog in mijn energie zit, merk ik dat ik de komende tijd goed moet aarden.

Ik ben nu wel van de verbazing bekomen van het bezoek aan jullie, maar ik blijf het heel heel bijzonder vinden. Dus dank jullie wel !!! Ik kan echt vooruit met de gegeven informatie.

Veel liefs van Greet


31-03-2014

Beste Dineke en Karel,

Bedankt voor het verslag.... ik heb het gisteravond meteen gelezen en nu al vallen er langzaam steeds meer gevoelens op hun plek en herken ik meer het "waarom" van de dingen in mijn leven.

Als kind al schreef ik, veel en lang...over families, over reizen over dieren. Als puber begon ik gedichten te schrijven en nu schrijf ik inderdaad steeds vaker via de bron. Als ik het even niet weet dan ga ik zitten met een vel papier voor me en laat ik komen wat er komt. Ik schrijf vaak een vraag op en dan krijg ik antwoord. De woorden komen vanzelf. Op die manier kan ik mezelf gidsen en weet ik weer de weg. Het is voor mij zo bijzonder en mooi om te horen dat "schrijven" uit de meting kwam. Dat klopt helemaal. Ik heb zelfs als eerste studie "tekstschrijven" aan de hogeschool gedaan. Dat was het toen voor mij uiteindelijk toch niet omdat het te aards was, te bedacht allemaal. Maar de urgentie om te schrijven voelde ik al zodra ik het kon.

Verder lees ik inderdaad graag de boeken van Deepak Chopra en Lorna Byrne, ook zo herkenbaar dat je die noemde....Ik heb een keer oog in oog met Lorna Byrne gestaan op het Hapinez festival. Toen viel even alles weg, de tijd, alles om me heen.

En ook Chakti Gawain, Mooji, Eckhart Tolle, Byron Katie, Vera Hellaman, John Kabat-Zinn en vele andere zijn stemmen die ik kan "horen". Zielen die zo mooi kunnen vertalen wat de waarheid is. Dat is al jaren mijn echte voeding; het lezen van die boeken, het kijken naar hun teachings en mediaties. Als het even kan kruip ik met een boek op de bank of zoek ik nieuwe teachings op op internet. Ook het bewegen en contact met de natuur is zo logisch. De bron, het leven zelf. Die lieve planten en bloemen, bomen, zee, water, dieren. Als ik vrij ben neem ik vaak de trein en ga wandelen. Nu vaak met mijn zoontje op het strand. sinds een paar weken ben ik weer aan het hardlopen. Dat voelt ook goed. Daar krijg ik veel "bewegende energie" van.

Ik zal de mineralen en vitamines gaan bestellen via die sites. Ook grappig dat die precies kloppen met wat ik neem. B12, D3 en vitamine C. (ik hou eigenlijk niet zo van extra pillen, omdat ik ik er vanuit ga dat we een zelfhelend vermogen hebben en dat de bron ons constant voedt, doorlopend, altijd, door ons heen.) Toch neem ik sinds de geboorte van Tabe dus die 3 pillen. Ook grappig dat precies die 3 uit de meting kwamen.

Qua liefde en relatie: dat kan ik snappen. Toch voel ik ook grote behoefte aan samensmelten met een andere ziel, herkenning, liefde vanuit eenheid. Ik laat dat voor nu maar even los. De weg zal zich ook op dat vlak wel wijzen.

Ik ben zo blij met de meting en ik voel ook dat ik jullie graag een keer zou willen ontmoeten. Het voelt alsof ik eindelijk vertrouwen mag hebben in wat ik al wist maar niet durfde te uiten. Nu mag dat gebeuren.

Dank je wel Dineke voor je helderheid, wat een geschenk dat dit allemaal zo door je heen mag komen. Ik heb het gevoel dat Karel echt de vertaler is. Degene die het snapt wat er door jou heen doorgegeven wordt en het dan om kan zetten in aardse taal. Mooi! En wat prachtig dat jullie dit samen doen! Bedankt en graag tot een keer ziens.

Liefs Brechje


22-02-2014

Mijn bezoek aan Karel en Dineke Jongepier is voor mij een eye-opener geweest. Niets geen vage of zweverige adviezen, maar duidelijke antwoorden op vragen die mij al lang bezighouden. De no-nonsense benadering vond ik een echte verademing. Deze buitengewoon hartelijke en spirituele mensen bij wie je je direkt op je gemak voelt hebben beiden een grote gave. Dineke werkt met haar schema's en haar pendel en kan zo doorgeven in welk stadium van ontwikkeling je verkeert, welke voedingssupplementen voor jou het beste werken, welke kwaliteiten je hebt en nog zou kunnen ontwikkelen etc.

De Boviswaarde is een belangrijk item en is zeker in deze tijd van belang.

Ik heb antwoorden gekregen op mijn vragen, welke ik eenmaal weer thuis nog eens goed op me heb laten inwerken en merkte dan het gewoon klopte. Zaken waar ik steeds tegenaan liep ben ik anders gaan benaderen. Karel noteert alles wat Dineke pendelt en alles wordt overzichtelijk en begrijpelijk door hem genoteerd. Je merkt dat hij een grote spirituele ontwikkeling heeft doorgemaakt en hij is ook bereid altijd, eventueel na het consult, verduidelijking op vragen te geven die bij je opkomen.

Grappig was het feit dat ik in mijn praktijk al jaren werk met bloesemremedies, maar nu voor mijzelf een bloesemremedie kreeg aangereikt waaraan ik voor mezelf nooit had gedacht:)

M.Iedema
kleurinjeleven.nu


01-01-2014

Dag Dineke en Karel,

Ik ben een geheel andere weg aan het gaan...
Een goede, naar mijn gevoel, zowel fysiek en mentaal voelt het goed.
De afstand die ik genomen heb van mijn familie, heeft mij zeer veel ruimte, maar vooral ook inzicht gegeven.
Wat ik eigenlijk al diep in mijzelf wist: "ik ben gewoon in een verkeerd nest geboren"...
Dat was niet voor niets ; een levenslange oefening om echt vanuit mijzelf te leven.

Het was wel een vooral eenzame weg, maar dat heeft mij sterk gemaakt.
Juist die inzichten komen steeds duidelijker naar voren en ik ben daar erg blij mee.
Een totale eenzaamheid is het nooit geweest vanwege mijn Godsbesef, dat vanaf mijn geboorte aanwezig was.
Momenteel gaat het buitengewoon goed met mij.
Ben erg dankbaar voor alles wat naar mij toekomt.
Mijn huidige huisvesting is nog erg onzeker, maar ben daar minder intens mee bezig.
Geniet van de unieke woonomgeving, wat later komt zie ik wel.
Ik heb vertrouwen in de kosmos en bid af en toe naar boven dat ze goed voor mij moeten zorgen.

In liefde mail ik jullie dit alles, ook dankbaar voor jullie inspanningen rond de metingen die jullie voor mij hebben uitgevoerd.
Ook daarin zal verandering zijn gekomen, met name mijn onderscheidingsvermogen.
Maar ook de advisering van Dineke rond de supplementen, vooral de specifieke Vitamine B12, ik word steeds sterker en beweeg aanzienlijker meer!
Lieve Dineke en Karel, een heel mooi en vredig nieuw jaar voor jullie.
Opdat jullie samen nog veel mensen kunnen begeleiden op hun levensweg.
Mogelijk zien we elkaar wanneer het weer warmer wordt....

Een lieve groet van Mieke


30-12-2013

GOD (lees ook de Kosmos, Spirit ...) geeft zijn beste leerlingen de moeilijkste opdrachten. Ik geef dit vaak door aan naasten met problemen. Als je zelf met stevige opdrachten te maken krijgt zie je, dat je weer met de juiste mensen in contact mag komen. Zo kwam ik ook begin dit woelig jaar 2013 met Dineke en Karel in contact. Ik heb ze afgelopen jaar twee keer mogen spreken en in die sessie is me erg veel duidelijk geworden. De gesprekken hebben mij veel inzicht gegeven over de processen waar ik door gegaan ben. Ook mocht er gesproken worden over de huidige situatie en de aandachtspunten voor de toekomst. Natuurlijk was het niet allemaal hosanna wat ik te horen kreeg.

Het ging hierbij over je eigen gezondheid, verhouding met geliefden, vrienden en naasten, maar ook in zakelijk opzicht hebben de sessies mij veel inzicht gegeven.

In de uitvoerige consultaties hebben deze warme mensen mij via hun kanaal weer een steun in de rug gegeven en ga ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Wetend dat mijn tijd niet altijd synchroon loopt met de kosmische tijd.

Een van mijn goudklompjes dit jaar was dan toch wel dat ik via Dineke en Karel weer een steun in de rug mocht krijgen.

Met vriendelijke groet
GezondLevenMetStraling.nl
Egbert A. van der Burgh


05-11-2013

Dineke en Karel,

Vorige week vrijdag waren Wim en ik bij jullie in Veendam. Wim als toehoorder, ikzelf als cliënt.
Al bij het open gaan van de voordeur voelden we ons welkom en tijdens het thee drinken in de serre leek het alsof we elkaar al veel langer kenden. Meteen mooie gesprekken in een warme sfeer. Dat was al een wondertje.
Het grote wonder werden de metingen. In de prachtige pendelkamer werkten jullie op een rustige en liefdevolle wijze, ieder op jullie eigen manier. Dineke met de pendel en Karel met pen en papier om een rapport te maken. Wat fijn om dit rapport te hebben, om al het moois dat gezegd is nog eens door te kunnen lezen, niet één keer maar vaker.
Er zijn zoveel mooie dingen gezegd. Bevestigingen, aandachtspunten.
Overal kan ik iets mee en ik doe er ook iets mee.
Dank jullie heel hartelijk voor alles. Voor de ontvangst, de liefdevolle manier van werken en het uitzwaaien. Het maakte de dag meer dan compleet, een dag met een gouden randje.

Liefs van Marlies en Wim


27-08-2013

Hallo lieve Dineke en Karel,

Wat ben ik blij dat ik de tocht naar het hoge Noorden gegaan ben ;-). Mijn ervaring bij jullie was louterend, helder en ontroerend. Mijn zware reis door Mordor (symbolisch) de afgelopen jaren is niet om-niet en niet voor-niets geweest, zoveel maakten jullie duidelijk. Dankzij Dineke heb ik daarnaast ook richting aanwijzers voor mijn (zakelijke) toekomst. De kennis die jullie samen, voor mij, over mij, ontsloten resoneerde meteen en vibreert nog steeds na. Mooi, waarachtig. Dank en liefs!

Anita, omgeving Eindhoven


22-08-2013

DNA ACTIVATIE. KRASSE NIEUWE ONTWIKKELINGEN. BO VERTELT...

Onlangs was ik in Veendam voor een pendel-duiding bij de begaafde Dineke Jongepier en haar man KareL, Twee uur lang vloog aan de hand van de magische pendel van Dineke (in contact met de Wijsheid 'daarboven') de ene na de andere heldere aanreiking, duiding en stimulatie over de tafel (JA ZEER AANBEVOLEN DOOR MIJ B.B.). Omtrent voeding, relatie, bestemming, spirituele ontwikkeling en Boviswaarde... en ga zo maar door. En ook Dineke meldde mij dat er in mijn lichaam inmiddels 12 DNA strengen actief zijn geworden, als onderdeel van de grote spirituele Verandering die daadwerkelijk met name sinds 21-12-2012 al is ingezet. Dus van 2 oorspronkelijke actieve DNA strengen naar 12. Dat zal volgens zeggen (uiteindelijk) leiden tot grotere helderziendheid, paranormale waarnemingen, contact met andere realiteiten, meer flow, meer hart, meer verbinding, meer 'magie', minder in de greep van het denken etc. etc...

En ik bedenk wat een bijzondere tijd dit toch is, waarin ik (en met mij vele anderen) onderdeel ben van een echt grote Verandering waar we nog maar nauwelijks Zicht op hebben. Ik ben onderdeel van iets super Historisch, dat later veel beter geduid zal gaan (kunnen) worden. DNA-REACTIVATIE is echt happening, right now, right here. En we weten nog maar amper wat dat allemaal betekent en gaat betekenen... Ik verheug me nu al op alle mooie vruchten die dat voor mij, en voor anderen, straks gaat opleveren! Tot zover even uw Nieuwe Tijds Verslaggever Bo, vanuit een zinderend nieuwe Lichaam (in wording) te Schoorl, 21-08-2013

B0 Baden


10-06-2013

Je zoekt en je zoekt en je zoekt... als lichtwerker krijg je soms rake klappen vanuit het duister, en wanneer je dan hulp zoekt blijft de hulp vaak vaag liefdevol. Dat bemoedigt wel, maar toch. Tot ik bij Dineke en Karel Jongepier terecht kwam. Zij keken op alle lagen naar mij, en kwamen met concrete adviezen: bepaalde bachbloesems, kruiden, haptonomie, antahkarana-energie. Zeg maar gerust: van lichaam tot en met geest, van bewuste tot en met onder- en bovenbewuste. Zonder er doekjes om te winden.

Dinekes rapport heeft heel grote kracht, en wat mij als zwarte mantel vaak alle adem en energie benam de laatste tijd, werd erdoor geraakt en stond vlam mend van woede op.Ik zie nu heel goed dat Dinekes rapport dat wat mij al bijna vier jaar belaagde als lichtwerker getriggerd heeft, boos heeft gemaakt zelfs. Wat een krachten maak jij los, Dineke! En wat wonderschoon is jullie samenwerking: Dinekes indringende niets ontziende rapport en Karels glasheldere uitleg van al het esoterisch achterliggende, van uit zijn brede achtergronden.

Het kwam in een stroomversnelling. Het werd een harde strijd. Karel legde me telefonisch alles uit, helder en liefdevol. De door jullie aangeraden antahkarana's verkoelden en maakten alles helder. Het waren net grote engelen die aan mijn zijde stonden. En ja, toen sloeg het om. Ik werd me gewaar van mijn eigen Licht. De kou in m'n lichaam gleed langzaam weg. Er kwam ook meer adem... Vandaag weet ik dat het goed komt, en dat het al aan het goed komen is. Jullie hebben me zo na gestaan. Jullie hebben me bewust gemaakt van wat er werkelijk gaande was, en is. Pas als het je bewust geworden is, kan er werkelijk ommekeer komen.

Oprechte dank!

Hannah van Buuren


04-06-2013

Wat een mooie manier om met behulp van radiësthesie meer over jezelf te weten te komen.
Het is echt bewustzijnsverruimend als je op een liefdevolle wijze met jezelf aan de slag gaat.
Het DJR advies van Dineke was heel verhelderend voor mij.
Met de handvatten die ik kreeg aangereikt, ben ik meteen aan de slag gegaan.
Ik ben nu grote veranderingen aan het doormaken.
Ik voel steeds meer verbinding met de enorme Godskracht die door mij heen werkt.
Het voelt of alles soepeler en lichter aan het verlopen is.
Ik sta op mijn pad!

Dineke en Karel, nogmaals bedankt

Cita


20-03-2013

Hallo Karel en Dineke,

Wat een heerlijk artikel om te lezen..
Dank jullie wel dat je t naar me toe gestuurd hebt!!
Met m'n ogen gaat t goed.. Gelukkig!!
Af en toe wat last van droogte en tegenlicht maar ik ben een blij mens nu!!
Zo bijzonder wat Dineke over bachbloesems schrijft want ze helpen mij als ik in een downzijnmoment zit... Zo simpel en zo verhelderend.. Opbeurend..
En daarbij dagelijks met mn engelen en God praten... Het wijst mij m'n weg.. Zo bijzonder!!!!
Vandaag had ik zo'n bijzondere dag, ik hoefde alleen maar mn Hart en voeten te volgen en er ontstonden prachtige ontmoetingen..
Dit geeft me zoveel vertrouwen!!!!
Op de stroom van t " nieuwe " leven..
Wens jullie veel lieve, warme blije energie toe!!!

Veel liefs en warme knuffel Leonie


18-03-2013

Beste Dineke,

Dank voor je gulle aanbieding om voor mij een DJR- advies te maken. Ik ben er heel blij mee. Het heeft me aangespoord om mijn leven onder de loep te nemen.
Mijn onderbewuste gaf aan veel meer beweging te willen en arbeid te willen verrichten. Ik vond dit zeer grappig omdat het de spijker op de kop sloeg.
Ik zat in een een enorme impasse waar ik mezelf niet meer uit kon tillen en toen ik las dat mijn onderbewuste zo duidelijk aangaf wat te doen, heb ik meteen de sportschool gebeld en ik sport en zwem nu 3x in de week. Vooral in het begin merkte ik dat ik met sprongen vooruit ging. Dank!!
Ten tweede ben ik gaan zoeken naar vrijwilligerswerk en ben nu 2 dingen aan het doen. Werken met demente mensen als gastvrouw. Dit bleek een schot in de roos te zijn: ik kom daar weer mijn oude 'ik' tegen. Hartelijk en warm en ook word ik ineens weer grappig en kan weer plagen. Heerlijk. Het andere is dat ik lessen geef op basisscholen. Dit werk is op mijn lijf geschreven, alhoewel ik heel veel moeite heb met de administratieve kant ervan.

Je ziet dat ik het advies ter harte heb genomen. Ik ben weer bezig mijn leven in eigen hand te nemen. Ook heb ik hulp gevraagd om een en ander door te nemen w.b. de impasse waar ik in terecht gekomen was.

Ik ben je zeer erkentelijk, dank je wel.

José uit Zeeland


05-03-2013

Onze ervaringen met DJR-Advies

We werden hartelijk ontvangen in het verre Veendam. Onthaald met thee en lekkers konden we even acclimatiseren na een 3 uur durende autorit. Mijn partner en ik hadden ieder een consult voor vanmiddag en dat betekende dat een van ons comfortabel kon verblijven in de huiskamer.

Dineke en Karel werken in een aparte ruimte die als gewijd aanvoelt. De sessie verliep ontspannen en af en toe kreeg ik ook wat nadere uitleg. Karel schreef alles op. De rapportage was zeker niet overbodig, want er kwam in die anderhalf uur geweldig veel informatie op tafel. Een aantal dingen was herkenbaar, maar er was ook veel nieuws. Dineke heeft de radiësthesie tot een indrukwekkend niveau verheven en doet het huis-tuin-en-keuken gebruik van de pendel totaal verbleken.

Achteraf kon ik nog telefonisch toelichting van Karel krijgen op een paar onderdelen van de sessie. Dat is heel prettig, omdat de hoeveelheid informatie enorm is qua omvang en betekenis. Het moet echt bezinken en dan is enige nazorg wel wenselijk.

Mijn ontmoeting met hun bevlogenheid en methodiek heeft mij geïnspireerd om op dit gebied een aantal zaken nader te bestuderen. Oftewel mijn kennismaking met DJR-Advies was een verrijkende en vruchtbare ervaring. Hartelijk dank hiervoor.

Gâtske & Ellorene


25-02-2013

Dag lieve Dineke,

Heel hartelijk dank voor jouw geweldig rapport over mij!! Je mag gerust weten dat ik er helemaal van onderste boven ben en het haast niet kan geloven.........Ga het geheel rustig ......... verwerken en vind het heel fijn dat ik met eventuele vragen bij jou mag aankloppen... Ook veel dank aan je man, want, als ik hem goed begrepen heb, neemt hij het 'schrijfwerk' voor zijn rekening. Allebei een zeer warme, liefdevolle LICHT-KNUFFEL van Cecilia uit Maastricht. N.B. Mochten jullie ooit in de buurt zijn, sein mij even en dan zijn jullie van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse vlaai!! O.K.?

Cecilia


10-02-2013

Lieve Karel en Dineke,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de warme ontvangst.
Heerlijk zitten praten over spirituele zaken. Ik ben zo blij dat ik eindelijk eens met een latere generatie kon praten over hoe ik denk over het huidige wereldgebeuren en de daarbij behorende veranderingen. Wat een OPENBARING!!! En ik vind het geweldig hoe jullie dit met zijn tweeën zo aanpakken.

Voor mij zijn zoveel dingen bevestigd via het rapport dat tot stand kwam na allemetingen. Ik kan een ieder aanraden om naar Dineke en Karel toe te gaan. Zo gastvrij, een heerlijke energie met 2 fantastische mensen waar ik zeker contact mee wil houden. Nogmaals bedankt!!!!

Liefs Jolanda


07-02-2013

Met warmte denk ik terug aan het telefoongesprek wat ik had met Karel. Een gesprek wat ik kon voeren omdat ik nog wat vragen had en Dineke me schreef of het goed was als ik deze vragen met Karel zou willen doornemen. Dineke had me een rapport opgestuurd met al haar bevindingen wat ik met belangstelling had gelezen. Een rapport waar een aantal zaken naar voren kwamen als zijnde de bevestiging van de ET-contacten die er zijn. Het was echter het zeer menselijk contact met Karel die zo vertrouwd overkwam, zo rustig al datgene wat Dineke had gemeten nog eens met me doornam, dat ik niet kan ontkennen dat ik blij was toen ik de hoorn neerlegde. Blij omdat ik voelde dat Dineke en Karel twee mensen zijn die vanuit hun hart dit werk doen, mensen willen helpen en ik geraakt was door hun zuiverheid. Aanbeveling dus!

Ted


06-02-2013

Na lange tijd bezig te zijn geweest met dat er meer is tussen hemel en aarde, was het voor mij een zeer grote teleurstelling dat er op de beloofde 21-12-12 voor mij niets gebeurde wat ik kon waarnemen. Ik ben daarna best wel van mijn pad afgedwaald, wat betreft mijn vastomlijnde geloof, en ik was best wel een beetje boos op iedereen daar boven.

Totdat ik een paar weken geleden op lichtboodschappen.nl een artikel tegenkwam van Dineke Jongepier, genaamd "Bewijs", waarin zij vertelde dat zij door toeval met radiësthesie iets was tegengekomen, wat haar zeer verbaasde, en dat was namelijk een veel hogere Boviswaarde, die in de derde dimensie niet gemeten kan worden, als u geïnteresseerd bent geraakt, lees dan de rest van het verhaal in het eerder genoemde artikel.

Na een paar dagen hier over te hebben nagedacht, kreeg ik steeds meer interesse om ook mijn Boviswaarde door Dineke te laten meten, dat kan op twee manieren. Een is door een foto, en de tweede manier is door naar haar huis te rijden voor een consult, wat mij tegen hield, was het feit dat het drie uur rijden was.
Totdat ik een vriendin hier over vertelde, en zij enthousiast reageerde, spannend!! dat gaan wij doen!

Dus zo gebeurde het dat wij 05-02 in de auto zijn gestapt op weg naar Veendam. En hebben wij daar spijt van gehad? Nog geen minuut. Zelden zo hartelijk welkom geheten, door zulke lieve mensen!

Na even thee te hebben gedronken, is Dineke met ons aan de slag gegaan. En ook bij ons kwam naar boven dat wij al met de vijfde dimensie resoneren, zonder er veel van te hebben gemerkt. Ook heb ik mijzelf enorm verbaasd, over wat er met het meten, voor eigenschappen naar boven kwamen, ik had het van te voren kunnen opschrijven, en dan had het nog geklopt, naast mijn acht positieve karaktereigenschappen, kwamen ook de twee mindere karaktertrekken naar boven, ijdel, en langzaam op gang komen, en helaas beide waar!

Ook is het mogelijk om dingen aan de weet te komen over relatie, werk, en andere zaken die u bezig kunnen houden.

Na vier uur gezellig te hebben doorgebracht, heb ik mijzelf voorgenomen, om weer vol goede moed, en vertrouwen naar de toekomst te kijken, en er blanco in te gaan. Want je wordt eigenlijk alleen teleurgesteld in je eigen verwachtingspatroon.

Dineke en Karel, als iedereen zo warm en vriendelijk wordt als jullie, in de vijfde dimensie, staat ons een hele mooie toekomst te wachten.

Helen en Marina


21-01-2013

Verandering van perspectief

De meting van Dineke is een bijzondere ervaring. Het mooie is dat ik door de metingen van Dineke me bewust werd van andere mogelijkheden in mijn leven. Deze mogelijkheden had ik nooit gezien. Ik zat op een enkel thema op een heel ander spoor binnen mijn perspectief. Het aparte was dat er hierdoor een krachtige energetische verschuiving in mijn bewustzijn plaatsvond. Na een gesprek met Karel wist hij uit te leggen waarom Dineke tot deze uitslag was gekomen. Hierdoor ging ik heel anders tegen de dingen aankijken en begreep het waarom. Wat een verandering van perspectief! Het universum reageerde direct op deze energetische verschuiving. De opvolgende dagen kwamen er situaties op mijn pad die mij erg deed verrassen. Een van de blokkades , lees overtuigingen , werden direct opgeheven. Het resultaat liet zich zien. Al na 2 dagen!
Ik heb de door Dineke geadviseerde aanwijzingen opgevolgd en ben wel meteen aan de slag gegaan. In de actie! Nog meer leven vanuit mijn intuitie en mijn hart. Ik ben benieuwd wat mij de komende maanden nog meer staat te wachten.
Dineke en Karel ik wil jullie enorm bedanken voor jullie intense betrokkenheid, een gevoel van oprecht medeleven om mij en waarschijnlijk ook anderen nog meer op het pad van persoonlijk geluk te zetten. Ik ben jullie immens dankbaar. Mijn hartje straalt.

In Liefde, licht en vreugde, Joya


14-01-2013

Het was mij een groot voorrecht om Dineke en Karel te mogen ontmoeten. Een lange reis door Nederland heeft mij niet tegengehouden om te gaan.

De ontvangst was overweldigend hartelijk, spontaan, enthousiast en zeer gastvrij! Samen eerst ontspannen onder het genot van een kopje thee over veel zaken gesproken. En toen mocht ik eindelijk mee naar 'het kamertje' waar Dineke en Karel de gast(en) ontvangen.

Ik heb vooraf een lijstje gemaakt met mijn vragen over diverse zaken die bij mij in mijn leven een grote rol spelen momenteel. Dineke en Karel werken nauw samen, Karel noteert alles voor je, zodat je dat mee naar huis kunt nemen. Dineke 'voelt' en bekijkt alles samen met haar pendel en vanuit een stapel zeer interessante boeken. Vanuit je eigen onderbewustzijn komt het antwoord. Vaak een bevestiging maar ook wel eens een vernieuwend antwoord. Ondertussen kun je ook nog vragen bedenken en met alle vragen weten Dineke en Karel raad. Het klinkt bijna te mooi, Toch is het zo. Het consult heeft mij veel inzicht gegeven en ik kan heel veel met de antwoorden die ik mocht ontvangen. Fijne tips gekregen omtrent mooie boeken, nog een kopje thee en weer veel gepraat over veel interessante zaken in de spirituele wereld.

Samenvattend; het was een ontzettend fijne, leerzame, interessante, diepgaande middag, die ik niet snel vergeet. Ook al reis ik half Nederland door, ik kom weer terug bij Dineke en Karel. Je krijgt vaak een bevestiging op je vragen, het geeft je handvatten 'hoe nu verder' of wat kan ik het beste doen? Al met al het geeft je een super goed gevoel!

Met hartelijke dank aan Dineke en Karel uit Veendam, jullie zijn echt Harte Mensen!

Veel liefs, Evelyne Veenendaal


19-01-2013

Lieve Dineke,

Na een paar moeilijke jaren met fysieke en psychische problemen, kwam ik uiteindelijk bij het centrum voor leven en intuitie gelukkig weer een stuk verder om mijn leven positief op te pakken. Ik was mijn hele leven aan het overleven, in plaats van leven. Vanaf oktober 2012 wilde ik nog graag wat verder komen, ik bleef een beetje steken. Tot ik het artikel van Dineke Jongepier in Spiegelbeeld las. Ik heb haar een mailtje gestuurd. Werd diezelfde dag nog door haar man teruggebeld. Hij vertelde mij dat ik een afspraak kon maken, maar ook via de mail een paar vragen kon stellen . Omdat ze voor mij ver weg wonen, koos ik voor de mail. Na 9 dagen kreeg ik de meting van Dineke. De uitslag van de meting was voor een heel klein deel verrassend, maar voor het overgrote deel viel alles op z'n plek. We hebben een zoon met Down Syndroom en ook voor hem en met hem heb ik een paar vragen gesteld. Geweldig. Hij zat naast mij te stralen, toen ik de uitslag van de meting vertelde. Ik ben zo blij met Dineke. Lieve mensen stel je vragen en ga LEVEN. Stel het niet uit. Het brengt je zoveel meer.

Liefs, Wil van Laar.


07-01-2013

Een mens heeft zoveel wijsheid in zich. Diep van binnen weet je wat goed voor je is en wat niet. Maar als het hoofd te veel de hoofdrol opeist, kun je behoorlijk vastlopen. Althans, zo verging het mij. Ik liep op allerlei fronten vast, en patronen bleven zich herhalen. Als ik een psycholoog had geraadpleegd, had het mij waarschijnlijk veel sessies gekost en weinig opgeleverd. Toch had ik hulp nodig, maar van wie? Bij toeval (nee, natuurlijk niet!) kwam ik bij Dineke terecht.
Dineke verwees mij naar een haptonoom, en gaf mij via radiësthesie ook gezondheidsadviezen. Na een aantal bezoeken aan de haptonoom durfde ik een eerste belangrijke stap te doen: mijn baan opzeggen en daarmee de kans creëren een andere kant van mijzelf te ontwikkelen. Een nieuw jaar, een nieuw begin! Het geeft zoveel energie en vertrouwen!

Dank voor je hulp, Dineke.

Sytske


29-12-2012

Heel, heel veel dank voor jullie.
Ik stond op een vastgelopen levensweg en zag "door de bomen het bos" niet meer.
Helemaal vanuit het Rotterdamse kwam mijn vraag om hulp en zie jullie onvoorwaardelijke LIEFDE voor de medemens en de "GAVE" die jullie beide ieder op z'n eigen manier voor mij gebruikten heeft een positieve werking op mij.
Ik voel dat jullie me handreikingen hebben gegeven en dat ik zelf mijn leven weer kan invullen met vertrouwen.
Hiervoor nogmaals heel veel dank.

Nanda


29-09-2012

Ken u Zelve
Soms kom je in je leven op kruispunten te staan, waarvan je denkt, hoe moet ik nu verder ? Je hebt dan mogelijk veel twijfel en zoekt naar een oplossing of uitweg. Via via kwam ik in aanraking met DJR-Advies van Dineke Jongepier-Rijskamp en met en consult van haar via haar gave van radiësthesie kreeg ik zoveel verrassende nieuwe inzichten en openden zich nieuwe perspectieven waar ik echt iets mee kon. Dit was echt een op maat gesneden advies waarin mijn zelfbeeld goed werd belicht. Wat een fantastische goed werkende informatie. Ik kan je haar van harte aanbevelen.

Carla Wolff


8-8-2012, Oude Pekela

Hallo allemaal. Ik ben een man die nuchter in het leven staat. Ben altijd met mijn carriere bezig, maar ik was de weg even kwijt, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik hoorde via mijn moeder van Dineke en Karel. Ik stond voor een aantal keuzes die ik moest maken, maar ik zag het even niet meer. Dineke en Karel hebben mij antwoorden kunnen geven op de vragen die ik had en ik zit nu weer op het juiste spoor, heb een stuk rust gevonden en dat had ik echt nodig. Karel en Dineke vullen elkaar perfect aan tijdens de sessie.

Dineke is geconcentreerd bezig met pendelen en Karel stelt haar de vragen waar jij antwoord op wilt hebben. Ik kan je zeker aanraden om naar Dineke en Karel te gaan voor een sessie als je zoals in mijn geval de weg even kwijt bent of gewoon wat vragen hebt over het leven.

Dineke en Karel bedankt voor jullie hulp!
Groetjes Jeroen


18 mei 2012, Groningen

Op 5 maart dit jaar was ik bij jullie om kennis te maken en om een consult te ontvangen.
Het werd een intense en inzichtgevende middag voor mij in een prettige atmosfeer.
Het consult raakte soms iets wat ik wel al wist, maar waar ik onvoldoende naar luisterde. Daar heb ik verandering in aan kunnen brengen. Een aantal mineralen die tekorten waren in mij, heb ik aangevuld en dat werkt heel goed uit. Ik ben toch maar weer meer gaan bewegen en vooral ook meer in de buitenlucht, dat was ik aan het verwaarlozen.
Heel blij was ik met het aangeven waar ik op moet letten bij met name kleine beslissingen, dat helpt me heel goed verder.
Alles werkt nog steeds door. Ik lees geregeld het verslag nog eens door om te zien waar ik nog te weinig aandacht aan geef.
Me zelf bewust zijn en durven te zien is nodig en werkt positief uit. Daarvoor was de middag een mooie spiegel voor mijn leven. En het Atelier voor het Leven? Dat komt wel van de grond, ook al gaat het langzaam, maar daarin ligt ook de versnelling.
Na het consult had ik nog een paar vragen en ik was blij dat ik ze gewoon kon mailen en op een prettige manier antwoord kreeg, wat me weer verder bracht.
Mijn complimenten voor jullie samenwerken en jullie benadering.
Blij ging ik weer naar huis.

Een hartegroet van Martha


Ik heb veel aan het consult gehad. Heel bijzonder om uitgebreide informatie te krijgen op allerlei gebied en dan ook te zien dat het resultaat oplevert wanneer je het advies opvolgt.
Belangrijk vind ik ook dat Dineke vanuit een goede intentie werkt en een ruime ervaring heeft op dit gebied.
Het is duidelijk dat dit niet iets is, wat je zo maar even doet.
Inspirerend voor iedereen en echt een aanrader!

Met vriendelijke groet,
Attje Oostra.