Achtergrond

Door toepassing van radiësthesie, wat het meten betreft van niet direct voor zintuigelijke waarneming bestaande energieën, worden via deze uiterst gevoelige methodiek informatie verkregen over mens, dier en plant. Het is een gespecialiseerde techniek met verkrijgen van inzichten over vele onderwerpen die richting kunnen geven in verbeteringen van GEZONDHEID. Het kan dan gaan over de mogelijke therapieën die worden voorgesteld. Ook is er een methodiek om via aandachtsvelden aan te geven waar meer of minder aandacht in je persoonlijk leven aan besteed dient te worden. Er zijn ook factoren te meten welke je gezondheid nadelig beïnvloeden. Zelfs het percentage daarvan is meetbaar. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om zelf direct in te grijpen, omdat je lichaam er mogelijk onder lijdt. Zo is het ook mogelijk om de MINERALEN en VITAMINEN tekorten haarscherp te diagnosticeren. Het lichaam zelf weet wat het tekort komt!

VOEDING vele mensen weten onvoldoende af welk voedingspatroon voor hun het beste is in hun dagelijks ritme. Ook hier weet het lichaam zelf wat het beste is en dat kan met radiësthesie worden gemeten. Dit advies te volgen bevordert dan weer de gezondheid het meest kostbare goed wat we als mens bezitten.

ALLERGIEËN Niet elke allergie test die men ondergaat, geeft een uitgebreide specialisatie van mogelijke oorzaken aan. Via radiësthesie blijkt dat er tientallen mogelijkheden zijn te meten waarvoor iemand allergisch is. Dit kunnen naast allerlei voedingsmiddelen ook huishoudelijke middelen zijn waar men dagelijks mee in aanraking komt.

SPORT- EN VRIJETIJDSBESTEDING Waarin kan je op dit moment van je leven de meeste voldoening vinden ? Ook hier brengt radiësthesie uitkomst als er twijfel is over de juiste keuze. Weer tientallen mogelijkheden waaronder, Denksporten, Water- en Wintersporten, Atletiek, Vechtsporten, Balsporten, Auto- Motor-, Wieler- en Paardensporten. Creatieve hobby's. muziek, enz.

Al deze zeer uitgebreide metingen kunnen zowel in een persoonlijk consult als d.m.v. het insturen van een recente foto gediagnosticeerd worden. De prijs- indicatie is gekoppeld aan de te besteden tijdsduur. Het basistarief is € 30,- en veelal voldoende om inzicht te verkrijgen op korte vragen. Het uurtarief bedraagt € 60,-. Aanvragen liefst per mail Tel. 0598-613121

irisdiagnose